Πένθος στον ALPHA: «Άφησε την τελευταία του πνοή...» - Η ανακοίνωση του σταθμού

Πένθος στον ALPHA: «Άφησε την τελευταία του πνοή...» - Η  ανακοίνωση του σταθμού

«Κατόπιν παρακλήσεως της οικογένειας...»

Γεννήθηκε το 1930, στη Σκιάθο και σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια ήταν μη εκτελεστικό μέλος του Συμβουλίου, ενώ υπήρξε και στέλεχος και της Τράπεζας Πειραιώς. Την Κυριακή, όμως, 26/11, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών.

Η ανακοίνωση της Motor Oil
«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετάμε τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil.

Έναν άνθρωπο που υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης της Motor Oil, πηγή έμπνευσης και συνοδοιπόρος της διαδρομής της Εταιρείας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της.

Ένα λαμπρό μυαλό, μια πηγαία ψυχή, ένα πνεύμα με μοναδική οξύνοια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η οικογένεια της Motor Oil, καθεμία και καθένας από εμάς, θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό.

Παράκληση της οικογενείας όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Εις μνήμην η Motor Oil πραγματοποιεί δωρεά €100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα».

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας».

Η ανακοίνωση του ALPHA
«Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Ο εκλιπών υπήρξε εκ των σημαντικότερων στελεχών της διοικητικής ομάδας της Εταιρείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεώς της.

 
Κατόπιν παρακλήσεως της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ο Alpha πραγματοποιεί εις μνήμην του δωρεά 10.000€ στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα»

youweekly.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα