Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος με τις απάτες σε ηλικιωμένους «Δεν ντρέπεστε ρε...»

Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος με τις απάτες σε ηλικιωμένους «Δεν ντρέπεστε ρε...»

Ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια εκτενή αναφορά στις τηλεφωνικές απάτες με στόχο ηλικιωμένους ανθρώπους, που στόχο έχουν να τους κλέψουν χρήματα.

 Οι τηλεφωνικές φάρσες για δήθεν ατυχήματα των παιδιών τους, αιφνιδιάζουν τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και πολλοί από αυτούς ενδίδουν πιστεύοντας όσα ακούν από την άλλη μεριά του ακουστικού τους.

Σε αυτό στάθηκε ο Αντώνης Κανάκης, στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ξεσπώντας: «Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες… Πραγματικά… Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη.

Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα; Δεν ντρέπεστε ρε κωλ…δα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του.

Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου; Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;», είπε εκνευρισμένος.

 
Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα προβάλεται από τον ΑΝΤ1 για 17η συνεχή χρονιά. Τα βράδια στις 20:00, όλοι οι τηλεοπτικοί δρόμοι θα οδηγούν στην καυστική σάτιρα και στους μοναδικούς Ράδιο Αρβύλα.

O Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, δεν θα αφήσουν σε… χλωρό κλαρί τους πάντες και τα πάντα, σατιρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα τα θέματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας. Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή θα συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία για 17η σεζόν. Ο Αντώνης, μαζί με τον Γιάννη και τον Χρήστο θα είναι για άλλη μια χρονιά απολαυστικοί, άμεσοι και σαρωτικοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα