Η Γη της Ελιάς: Ο Αντρέας Γεωργίου δίνει spoiler για Ιουλία – Στάθη και τον ρόλο του Απόστολου Γκλέτσου

Η Γη της Ελιάς: Ο Αντρέας Γεωργίου δίνει spoiler για Ιουλία – Στάθη και τον ρόλο του Απόστολου Γκλέτσου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 17/11 ο Αντρέας Γεωργίου, ο σκηνοθέτης της σειράς Γη της ελιάς και μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται.

«Η Ιουλία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί. Σε αυτήν την σχέση μου αρέσει ότι τους θέλεις μαζί αυτούς τους δύο ανθρώπους (σ.σ. τον Στάθη και την Ιουλία), όμως υπάρχουν πρακτικά θέματα.

Ο Στάθης είναι Μανιάτης, δεν μπορεί να δεχτεί ότι… είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτόν τον κόσμο, όμως θα δούμε ότι η μοίρα τούς θέλει μαζί.

Έρχεται και το παιδάκι και όλο δένει το γλυκό, δηλαδή δε θα μπορούν να μην είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ταυτίζομαι με την Πηνελόπη, το γαϊδούρι του Λυκούργου, δηλαδή είμαι εκεί, ακούω πολλά προβλήματα κάθε μέρα και μασάω το κουτόχορτο.

Έχω κάνει training με τον εαυτό μου και καθημερινά, όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, θέλω να απέχω από αυτό, δηλαδή σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση, πάμε παρακάτω, δεν αφήνω να με επηρεάζει τίποτα», είπε αρχικά. Για την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου στη Γη της Ελιάς, ο Ανδρέας Γεωργίου σχολίασε:

«Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος, και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου) και επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match, και οπτικά, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο.

Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε. Έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, καινούργιο.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα