Ανδρέας Μικρούτσικος: Είσαι αυτοαναφορική – Κατερίνα Καινούργιου: Συγγνώμη δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Είσαι αυτοαναφορική – Κατερίνα Καινούργιου: Συγγνώμη δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ

Ένα πείραγμα που έκανε Κατερίνα Καινούργιου υπήρξε η αφορμή για να λυθεί στον αέρα μία παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στάθηκε στο γεγονός πως η παρουσιάστρια τον είχε αποκαλέσει τοξικό με την Κατερίνα Καινούργιου να ζητά συγγνώμη.

Αδιανόητος διάλογος Μικρούτσικου – Καινούργιου: «Μη σου πω σε ποια λέξη δίπλα έχουν τη φωτογραφία σου»

Α.Μ.: Τρώγεσαι να με πειράζεις, αλλά δεν έχω καταλάβει. Έχω δει 100 αντιπαραθέσεις και έχεις φάει 100 καρφιά. Γιατί είσαι μαζόχα; Σου αρέσει να σου τη ρίχνω; Με προκαλείς. Σου ρίχνω το καρφί και μετά έτσι για να πηγαίνουμε στο σπίτι και να δένουμε τις πληγές μας.
Κ.Κ.: Ανδρέα μου δεν με πληγώνεις καθόλου γιατί ξέρω πόσο καλός άνθρωπος είσαι.
Α.Μ.: Αν είμαι καλός άνθρωπος γιατί είμαι τοξικός;
Κ.Κ.: Και εγώ τότε γιατί είμαι αυτοαναφορική;
Α.Μ.: Είσαι αυτοαναφορική.
Κ.Κ.: Και εσύ ώρες ώρες δεν προκαλείς καυγάδες στην τηλεόραση; Αν σε πείραξε, σου ζητώ συγγνώμη. Δεν το είπα… Έχουμε πει τόσα.
Α.Μ.: Τοξικός είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πολύ αυστηρός με τα πράγματα χωρίς επιχειρήματα. Η γνώμη μου. Τοξικός είναι ένας που σε βλέπει και σε καίει. Δόξα σοι ο Θεός δεν πάσχω από επιχειρήματα. Είμαι κριτής του εαυτού μου και όλων αλλά με επιχειρήματα. Αυτό δεν λέγεται τοξικότητα. Στην τηλεόραση δεν είναι πολύτιμο γιατί είναι ένας χώρος που στρογγυλεύουμε τα πάντα και γλείφουμε τους πάντες.
Κ.Κ.: Συγγνώμη δεν ξέρω τόσο καλά ελληνικά όσο εσύ. Και το αυτοαναφορικός είναι λίγο άσχημο.

Λίγο παρακάτω συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το αυτοαναφορικό που σου είπα, είναι ένα στοιχείο, που εσύ μπορεί να το βλέπεις θετικά εγώ το βλέπω αρνητικά. Πραγματικά έχω τρεις εγκυκλοπαίδειες. Έχουν κάνει update στο αυτοαναφορικός και έχουν βάλει τη φωτογραφία σου.» Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε.: «Έχεις δίκιο. Σου ζητώ συγγνώμη αν σε ενόχλησε»

«Το τοξικός υπογράμμισαν κι όχι το αυτοαναφορικός. Απλά έχω την άνεση να στο πω και στον αέρα. Δεν θέλω συγγνώμη μωρέ» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ που λέω την αλήθεια, μου επιτίθενται όλοι»

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα