Δημήτρης Παπανώτας: Η ατάκα για τη Ρούλα Κορομηλά - «Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες…»

Δημήτρης Παπανώτας: Η ατάκα για τη Ρούλα Κορομηλά - «Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες…»

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με την ευκαιρία της πρεμιέρας του «Σπίτι με το Mega» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σκληρή κριτική που δέχτηκε το διάστημα που μεσουρανούσε.

«Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα και δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή» είπε για να περιγράψει την ψυχολογική κατάστασή της τότε, πριν πάρει την απόφαση να περάσει πίσω από τις κάμερες.

Σήμερα λοιπόν οι συντελεστές του «Happy Day» ασχολήθηκαν εκτενώς με τα λεγόμενα της Ρούλας Κορομηλά. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για τα «χτυπήματα» που δέχτηκε η παρουσιάστρια.

«Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και ήταν από πίσω πέντε εκδότες και δεν την πείραζε κανένας… Εμείς δεν είχαμε από πίσω πέντε εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο “χτυπημένη” από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Αλλά μας αρέσει να λέμε “αχ έχω χτυπηθεί πολύ”», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Στον αντίποδα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να δώσει δίκιο στην Ρούλα Κορομηλά στην τοποθέτησή της για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει για τα νούμερα, γιατί όταν κάποιος είναι δυνατός και κάνει νούμερα, πρέπει να είναι πολύ περισσότερο προσεκτικός στις δηλώσεις του, στη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους που ενδεχομένως δεν κάνουν. Ακόμη και αν θες να θριαμβολογήσεις, να χαρείς πρέπει να είσαι πιο φειδωλός. Θέλει μια σεμνότητα και να μην το κάνεις εις βάρος των άλλων» είπε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα