Η συγκλονιστική έκπληξη του Secret Song στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η συγκλονιστική έκπληξη του Secret Song στη Ζήνα Κουτσελίνη

Μία ανατριχιαστική έκπληξη επιφύλασσε το Secret Song για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με γυναίκες που τις έχει βοηθήσει να εισβάλλουν στο πλατό και να στέκονται ευθύς μπροστά της.

Γυναίκες που βίωσαν την γυναικοκτονία μέσα από τις κόρες τους ή που τα παιδιά τους κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για τη ζωή εμφανίστηκαν στην σκηνή, καλεσμένες της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού.

Καθεμία από αυτές εξομολογήθηκε τα όσα έχει κάνει η παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες και πόσο τους στάθηκε σαν πραγματική μαμά και φίλη.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσε μαζί τους το «Θα προχωράμε μαζί», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα.

«Είμαι εδώ για σένα. Οι εκπλήξεις στη δική μου ζωή δεν μου αρέσουν, αλλά το τολμώ για σένα και αισθάνομαι αγωνία και χαρά συνάμα. Άλλωστε έχω γράψει και υπάρχει δημόσια, η Ναταλία είναι παρουσιάστρια από το Α έως το Ω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη πριν κάτσει στην λευκή πολυθρόνα.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη, αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά» είπε μη παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη με την έκπληξη και συνέχισε:...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα