Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Απίστευτη συνέντευξη στη Βάσω Λασκαράκη «Συνεχίζεις να με εκθέτεις»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Απίστευτη συνέντευξη στη Βάσω Λασκαράκη «Συνεχίζεις να με εκθέτεις»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη και βγήκε η «Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου» από μέσα της στο πλατό του The Break. Οι δύο ηθοποιοί έχουν χημεία ανάμεσά τους, πέρα από τη γνωριμία και τη συνεργασία τους στη γνωστή σειρά του Alpha «Το σόι σου».

Η Βάσω Λασκαράκη αρχικά είχε ετοιμάσει μια έκπληξη στην καλεσμένη της, αφού ήταν τα γενέθλιά της και της είχε έτοιμη μια τούρτα. Μαζί θυμήθηκαν πολλές στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς, ενώ η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για την προσωπική και την οικογενειακή της ζωή, την κακή σχέση που είχε πάντα με τα χρήματα και τη διαχείρισή τους και τα δύσκολα χρόνια της απουσίας του πατέρα της.

Όπως είπε η μεγάλη ηθοποιός, ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός αλλά πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στην εξορία. Η οικογένεια που έμεινε πίσω έζησε δύσκολα και η ίδια τον γνώρισε και τον αγάπησε μετά από πολλά χρόνια: «Όλη η ψυχολογία του στρατιωτικού αφορά στο κράτος, στην εξουσία. Έζησα τον πατέρα μου στη φυλακή. Τον γνώρισα από κοντά μετά από χρόνια. Για να τον αγαπήσω πέρασε καιρός, γιατί είχα αυτή τη σχέση με τη μητέρα μου νόμιζα ότι ήρθε ένας ξένος....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife,gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα