Η Μάγισσα: Όσα θα δούμε από 20/11/23 έως 22/11/2023

Η Μάγισσα: Όσα θα δούμε από 20/11/23 έως 22/11/2023

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 20/10/23 έως 22/11/2023. 

20/11/2023 Δευτέρα
Η Θεοφανώ αναγκάζεται να δεχτεί την πρόταση του Φρίξου να παντρευτούν, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Η απόφαση της αυτή φέρνει τον Μάρκο στα όρια του, αφού δεν αντέχει στην σκέψη ότι θα την χάσει και το παιδί του θα το μεγαλώσει πιστεύοντας ότι ο πατέρας του είναι κάποιος άλλος. Έτσι της προτείνει να το σκάσουν. Εκείνη δέχεται και αρχίζουν να σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες της απόδρασης από το Πύργο.

Η Θεοφανώ όμως έχει πρόβλημα με την Αγάθη. Η σχέση τους φτάνει στα άκρα και η καλόγρια παίρνει μία απόφαση που ταράζει τα νερά. Ενημερώνει το ανώτατο η ιερατείο της Μάνης πως είναι η πρώην προστατευόμενη της είναι μάγισσα που ασκεί κανονικά την τέχνη της, καθώς την εξουσιάζει ο σατανάς.

Παράλληλα η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φεύγει με την οικογένεια του από τη Μάνη για να σωθούν από την εκδικητική μανία των Τούρκων, ενώ ο Αντρέι πληροφορείται από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, η οποία τον βάζει σε σκέψεις.

Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου για να αντιμετωπίζουν τους Τούρκους. Ο Σπήλιος όμως περνάει στην αντεπίθεση πριν εκείνη προλάβει να του αλλάξει γνώμη.

21/11/2023 Τρίτη
Ο Εμρέ δέχεται επίσκεψη από τον προδότη τον Γερακάρηδων και μαθαίνει για τα κουρέματα τους. Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θα ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους.

Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν.

Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση. Στο μεταξύ, η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με το χειρότερο εφιάλτη της.

22/11/2023 Τετάρτη
Οι αποκαλύψεις της Αγάθης την αναγκάζουν να ομολογήσει το χάρισμα της στο ιερατείο.Τα πράγματα για εκείνη αποδεικνύονται ιδιαιτέρως περίπλοκα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά μία απόφαση του Μιχαήλ πέφτει σαν κεραυνός στον πυρετό των Λασκαραίων και τον φέρνει μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τους γιους του.

Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την Θεοφανώ για να το σκάσουν. Το ίδιο βράδυ, ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται με νέο καπετάνιο, ενώ η Θεοφανώ έρχεται αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα