Ρούλα Κορομηλά: Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα και δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή

Ρούλα Κορομηλά: Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα και δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και συνάντησε τον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο MEGA. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τον πόλεμο και την λάσπη που δέχθηκε από τα ΜΜΕ κατά τη διάρχεια της μακρόχρονης τηλεοπτικής της διαδρομής.

Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω φάει τόσο ξύλο όσο δεν έχει φάει καμία συνάδελφος μου. Καμία συνάδελφος μου. Έχω φάει τέτοια λάσπη… Μιλάμε για bullying, αλλά ας με ρωτήσουν εμένα τι σημαίνει bullying! Αυτό δεν λέει ότι πρέπει να βγαίνω και να το λέω, είμαι πια μεγάλη γυναίκα. Τι να βγω να πω; Να κάθομαι να λέω στον κόσμο τι έχω περάσει και τι δεν έχω περάσει; Έχω περάσει όμως πάρα πολύ άσχημα, έχω χτυπηθεί κάτω σαν χταπόδι από τον τύπο».

«Τότε που η κριτική ήταν αυθεντική κριτική. Έβγαιναν οι κριτικοί και μας κάνανε να κλαίμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, να αρρωσταίνουν γονείς, να αρρωσταίνουμε εμείς. Σε εμένα πρωτοσέλιδα, σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες, για γεγονότα που δεν συνέβησαν ποτέ και δεν υπήρξαν ποτέ. Τα κατασκεύαζαν ή οι καλοθελητές, που κατά καιρούς βρίσκονται δίπλα μας και άμα δεν τους κάνεις το χατίρι, αρχίζουν και λένε «η Κορομηλά είναι έτσι». Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο».

«Υπάρχουν εμμονικοί σε εμένα άνθρωποι. Ένας ο οποίος γράφει συνέχεια και λέει, λέει, λέει… Δεν θέλω όμως να ασχοληθώ, βάζω μπροστά μου μαύρο και δεν τον βλέπω. Αν πεις κάτι που δεν ισχύει για μένα, δεν θα σου απαντήσω πια. Στην αρχή μπορεί να απαντούσα γιατί είχα νεύρα και έλεγα «τι λέει ρε παιδί μου;» και ήμουν ένα πρόσωπο που για πρώτη φορά έκανε τηλεόραση. Έχουν υπάρχει φορές να κλαίω και να μην θέλω να πάω να κάνω εκπομπή. Ρώτα τον Βαγγέλη Περρή, που ήταν και αρχισυντάκτης μου. Με μάζευαν, έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα και δεν ήθελα να βγω. Δεν μπορούσα να βγω στην εκπομπή».

«Ακόμα και ο Στέφανο Σαρτίνι, που ήταν σύντροφος μου τότε, μου έλεγε «σε παρακαλώ, ηρέμησε, μην κλαις, θα αρρωστήσεις». Δηλαδή έχω περάσει πολύ άσχημα και γι’ αυτό λέω… Σταματήστε το παιδιά, κοιτάξτε τη δουλειά σας» υπογράμμισε, με σαφήνεια, η Ρούλα Κορομηλά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη. «Εδώ έχουν βγει και έχουν γράψει ότι ήμουν η κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλο τίτλο σε εφημερίδα και εγώ τότε έσκιζα».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα