Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει. Η χρυσή κληρονόμος

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει. Η χρυσή κληρονόμος

Ο δήμαρχος της Μάνης πρόκειται να βιώσει νέες δυσκολίες πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, την οποία οργάνωσε ο Δημοσθένης. 0 Καπερνάρος βρίσκει στο χρηματοκιβώτιο που άρπαξαν τα τσιράκια του τη χειρόγραφη διαθήκη του. Σε αυτή, ο Ισίδωρος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό: αφήνει μετά θάνατον το υπέρογκο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μία άγνωστη -για όλους τους άλλους-γυναίκα. Η απώλεια της πολύτιμης διαθήκης τον έχει αναστατώσει ιδιαίτερα, καθώς τρέμει ότι, εφόσον έχει πέσει σε λάθος χέρια, ίσως φανερωθεί η κρυφή του επιθυμία.

Η συνεχόμενη αγωνία που νιώθει αλλά και οι κακουχίες που έχει βιώσει τελευταία κλονίζουν την υγεία του. Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, ο Ισίδωρος αρρωσταίνει. Δυστυχώς η υγεία του είναι επιβαρυμένη εξαιτίας του προβλήματος που έχει με την καρδιά του. Τα αγαπημένα του πρόσωπα θορυβούνται με την ξαφνική αρρώστια και προσπαθούν να αφουγκραστούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, χωρίς να τον τρομοκρατήσουν. Εν τω μεταξύ, εκείνος υπερεκτιμώντας τις δυνάμειςτου τους καθησυχάζει, λέγοντάς τους ότι θα αναρρώσει γρήγορα και θα είναι ακμαίος και δραστήριος όπως πάντα.

   
Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Μάνος με τη Μαρίνα όσο και η Αμαλία ανησυχούν πολύ, χωρίς ωστόσο να του το δείχνουν, καθώς γνωρίζουν ότι μετά την ομηρία στην έπαυλη των Βρεττάκων βρίσκεται σε συνεχή ένταση. Μάλιστα, η σύζυγός του τον φροντίζει συνέχεια και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, όμως, δεν διστάζει να ανακατεύεται και στις επιχειρήσεις του, όπως και σε θέματα άλλων, γεγονός που την οδηγεί σε προστριβές. Για αυτόν τον λόγο, θα τη δούμε να έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με τη Μαρίνα, επειδή η Αμαλία κάνει όλα τα χατίρια της μικρής Αγγελικής.

Οι άνδρες του Δημοσθένη ακολουθούν τις εντολές του και μπαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρου από όπου παίρνουν το χρηματοκιβώτιο. Σε αυτό μέσα εκτός από κάποια χρήματα υπήρχε και η διαθήκη του Ισίδωρου, η οποία πέφτει στα χέρια του Δημοσθένη. Εκείνος διαβάζοντάς την βλέπει ότι αφήνει ένα εκατομμύριο ευρώ σε μια άγνωστη γυναίκα. 

Έτσι καθώς το όνομα αυτό του κινεί την περιέργεια και πιστεύοντας ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτό, αναθέτει σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, στον Βαγιάκο να μάθει πληροφορίες για τη γυναίκα αυτή και να ερευνήσει τι σχέση έχει με τον Ισίδωρο.

Ο αδίστακτος Δημοσθένης είναι σίγουρος ότι με τη διαθήκη, κρατάει στο χέρι τον Ισίδωρο, τον οποίο μπορεί να απειλήσει ότι θα φέρει στο φως το μυστικό του, κάτι που προφανώς εκείνος δεν θα θέλει. Θα μπορέσει άραγε ο Βαγιάκος στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», να μάθει λεπτομέρειες για τη γυναίκα που κληρονομεί το τεράστιo ποσό και πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος στις απειλές του Δημοσθένη;

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, Ισίδωρος οδηγώντας κάποια στιγμή χτύπησε μια γυναίκα με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί σοβαρά και να μείνει ανάπηρη. Η εξέλιξη αυτή του στοίχισε πολύ ψυχολογικά και οι τύψεις τον βάραιναν.

 
Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισε πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την βοηθήσει οικονομικά και να της καλύψει κάθε της ανάγκη. Έτσι, την συμπεριέλαβε στη διαθήκη του αφήνοντας της ένα μεγάλο ποσό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα