Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ρίχνει βόμβα στον Αντρέα «Είσαι γιος Σταματάκη»

Σασμός spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ρίχνει βόμβα στον Αντρέα «Είσαι γιος Σταματάκη»

Αυτό είναι το μεγαλύτερο plot twist που έχουν δει μέχρι τώρα οι τηλεθεατές της σειράς Σασμός στον Alpha. Μια ανατροπή που σίγουρα αυτή δεν την περίμενε κανείς και η αγωνία πλέον χτυπάει κόκκινο.

Στον Σασμό τα ένοχα μυστικά αργά ή γρήγορα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι εξελίξεις είναι αν μη τι άλλο καταιγιστικές. Προκαλώντας σοκ σε όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια. Το ένοχο μυστικό αφορά τον Ανδρέα ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα όταν μάθει ποιος πραγματικά είναι.

Ο Ανδρέας έχει τεράστιο μίσος για τους Σταματάκηδες όπως έχουμε από το πρώτο λεπτό παρουσίας του στο χωριό της Κρήτης. Μάλιστα, το μένος του θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο όταν μάθει ότι ο Μαθιός παραδίνεται για τον θάνατο του Λάζαρου.

Ο Σταματάκης παίρνει πάνω του τον θάνατο του Λάζαρου, αν και δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Η Καλλιόπη και η Βασιλική οργάνωσαν σχέδιο για να σκοτώσουν τον Λάζαρο, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν. Ο Λάζαρος προσπαθώντας να αμυνθεί στα χτυπήματα της Βασιλικής παραπατά και πέφτει με το κεφάλι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ο Μαθιός το μαθαίνει, όπως και όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού από τη μητέρα του. Είναι αποφασισμένος να τα πάρει όλα πάνω του για να καλύψει τη Βασιλική που είναι έγκυος στο παιδί τους. Έτσι πηγαίνει στον Αντώνη και παραδίνεται. Ο Αντώνης δεν τον πιστεύει, επειδή όμως οι λεπτομέρειες που δίνει συμπίπτουν με αυτές της υπόθεσης τον οδηγεί στον κρατητήριο. Εκεί τον επισκέπτεται η Στέλλα που αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.

 
Ο Ανδρέας μαθαίνει για τη σύλληψη του Μαθιού και τυφλωμένος από μίσος θέλει να πάρει εκδίκηση. Στην προσπάθειά του αυτή όμως μαθαίνει ένα μυστικό που γκρεμίζει όλη τη ζωή του. Δεν είναι ένας Βρουλάκης, αλλά ένας Σταματάκης.

Σύμφωνα με το TV24, όταν ήταν επτά ετών, η μητέρα του Μαρία, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί είχε παράνομη σχέση με τον Τζανή Σταματάκη και ας ήταν παντρεμένη. Η ερωτική τους ιστορία κράτησε χρόνια. Η οικογένεια του Τζανή δεν την ήθελε για νύφη. Έτσι οι δικοί της την προξένεψαν στον Μανούσο Βρουλάκη, αλλά εκείνη συνέχιζε να βλέπει τον Τζανή. Όταν η οικογένειά του το έμαθε, έσπευσαν να τον παντρέψουν με άλλη γυναίκα.

Η Μαρία το έμαθε και από την απελπισία της πήρε δηλητήριο και πέθανε στα χωράφια του Τζανή αφήνοντας πίσω της τον Ανδρέα αλλά και τον Τηλέμαχο μωρά. Ο Ανδρέας θέλει να εκδικηθεί για τη μητέρα του όλη την οικογένεια της Καλλιόπης.

 
 
Όμως ο Παύλος μαθαίνει τα σχέδιά του να σκοτώσει τον Μαθιό ειδοποιεί τον παπα- Μιχάλη και εκείνος τη γιαγιά Ειρήνη καθώς είναι οι άνθρωποι που κρύβουν το μεγάλο μυστικό για τη μητέρα του Ανδρέα. Παίρνουν την απόφαση να του μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι ο κίνδυνος να χυθεί αίμα είναι ξανά ορατός.

Ο παπάς του δηλώνει να μην κάνει τίποτα που θα μετανιώσει γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρει. Ο Ανδρέας αναζητά τη γιαγιά Ειρήνη και ζητά εξηγήσεις από τη θεία του για τα λόγια του παπά.

Η γιαγιά αποφασισμένη να σταματήσει την αιματοχυσία του αποκαλύπτει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη και όχι του Μανούσου Βρουλάκη. Ο Ανδρέας χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Είναι ένας Σταματάκης. Ο Μαθιός και ο Αστέρης είναι πρώτα του ξαδέλφια. Θα τολμήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη να εξακολουθεί να θέλει να τους σκοτώσει;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα