Η Γη της Ελιάς: Η Υπογραφή της Ιουλίας για την Υιοθεσία είναι γνήσια

Η Γη της Ελιάς: Η Υπογραφή της Ιουλίας για την Υιοθεσία είναι γνήσια

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Υπογραφή της Ιουλίας για την Υιοθεσία είναι γνήσια και η Αριάδνη τη σιχαίνεται.

Ενώ η Αριάδνη αποφασίζει να πάρει το επώνυμο του Στάθη παραμένει ψυχρή και ανένδοτη απέναντι στην Ιουλία. Όταν ο Λυκούργος της λέει ότι η υπογραφή στο χαρτί της υιοθεσίας της είναι αληθινή, η κοπέλα επιβεβαιώνει την απέχθεια της για την μητέρα της. Η Ιουλία απογοητεύεται, όμως σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει μία δεύτερη ευκαιρία από τη μητρότητα αφού περιμένει το παιδί του Στάθη.

Έχοντας στα χέρια του την διαθήκη του Ισίδωρου ο Δημοσθένης βλέπει με έκπληξη το όνομα μιας γυναίκας την οποία σκοπεύει ο Βρεττάκος να αφήσει 1 εκατομμύριο ευρώ, μετά τον θάνατο του.

Καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτήν του την απόφαση κρύβεται κάποιο μεγάλο μυστικό και αναθέτει στον Βαγιάκο να ψάξει ποια ακριβώς είναι αυτή η γυναίκα και τι έχει συμβεί ανάμεσα τους.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο Στάθης λέει στον Ισίδωρο και στην Ιουλία ότι η Αριάδνη έκανε αίτηση να αλλάξει το επώνυμο της για να γίνει και επίσημα μία Καπερνάρου. Όμως δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο την στάση της απέναντι στην μητέρα της, την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της.

Ο Λυκούργος πάντως συνεχίζει τις έρευνες για την παράνομη υιοθεσία της κοπέλας και δίνει τη ληξιαρχική πράξη της υιοθεσίας σε γραφολόγο για να διαπιστώσει αν η υπογραφή της Ιουλίας είναι γνήσια ή πλαστογραφημένη. Ο Μάνος από την πλευρά του κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει την Αριάδνη κοντά στην οικογένεια του και αρχικά την πείθει να γνωρίσει τον Ισίδωρο.

Ο απώτερος σκοπός του είναι να την κάνει σιγά σιγά να μαλακώσει τη στάση της απέναντι και στην Ιουλία, όμως αυτή παραμένει απόμακρη. Αντίθετα, έρχεται όλο και πιο κοντά στον Χρήστο, ο οποίος συνεχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή του να παντρευτεί την Αφροδίτη και ενδίδει στο πόθο που νιώθει γι’ αυτή την νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του.

Παρόλα αυτά όταν φτάνει η μέρα του γάμου του ο Λυκούργος του παραδίδει την νύφη και η τελετή προχωρά κανονικά με την Χάιδω έξαλλη που η Λουκία όχι μόνο επέστρεψε στο χωριό αλλά παρίσταται στον γάμο και μάλιστα κάθεται δίπλα στο πρώην πια άντρα της.

Το γλέντι του γάμου ξεκίνα και όλοι διασκεδάζουν ενώ η Αριάδνη περνάει όλο το βράδυ της κλεφτές ματιές στον γαμπρό. Όταν παίρνει τα αποτελέσματα από τον γραφολόγο ο Λυκούργος είναι αναγκασμένος να της αποκαλύψει πως η υπογραφή της πράξης της υιοθεσίας είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.

Η απέχθεια της Αριάδνης απέναντι στην μητέρα της μεγαλώνει και όταν πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων για να γνωρίσει τους συγγενείς της φροντίζει να τους δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τους έχει στο περιθώριο.

Η ίδια η ζωή όμως επιφυλάσσει μία τεράστια έκπληξη σε όλους αφού η Ιουλία ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Στάθη. Αυτός μένει με το στόμα ανοιχτό, ανήμπορος να διαχειριστεί το φοβερό νέο ότι θα γίνει πατέρας ξανά και μάλιστα από τη γυναίκα που πάντα ήταν ο μεγάλος του έρωτας.Όμως οι δυο τους δοκίμασαν να είναι μαζί και δεν τα κατάφεραν. Τώρα καλούνται να μεγαλώσουν ένα μωρό, τη στιγμή που προσπαθούν να χτίσουν μία σχέση με την κόρη που απέκτησαν χρόνια πριν αλλά αγνοούσαν την ύπαρξή της.

.daddy-cool.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα