Φαίη Σκορδά: Καταλαβαίνω γιατί η Δανάη Μπάρκα μίλησε σήμερα

Φαίη Σκορδά: Καταλαβαίνω γιατί η Δανάη Μπάρκα μίλησε σήμερα

Με αφορμή ρεπορτάζ ότι η Δανάη Μπάρκα και ο Κώστας Τσουρός θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια εξήγησε γιατί η Δανάη Μπάρκα απάντησε μέσα από την εκπομπή της, ενώ διηγήθηκε και την προσωπική της εμπειρία από την περίοδο που έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1.

«Καταλαβαίνω γιατί σήμερα η Δανάη μίλησε. Τις άλλες φορές μιλούσαν για αλλαγή ώρας και αλλαγή μέρας. Δεν απάντησε ποτέ, αυτός είναι ο δικός της δρόμος που ακολουθεί. Όταν όμως αναφέρεται συγκεκριμένο όνομα, όπως είναι του Κώστα Τσουρού ο οποίος έχει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, γιατί προκαλεί ανησυχία; Γιατί αναρωτιούνται ποιους θα κρατήσουν. Γι’ αυτό αισθάνθηκε ότι έπρεπε να απαντήσει, γιατί είναι σοβαρό και για να καθησυχάσει. Αν γίνουν δύο εκπομπές σε μία, σαφώς εκεί θα υπάρχει επιλογή. Επίσης, για να βγει και να μιλήσει θα πει ότι κάτι ξέρει παραπάνω», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Εγώ σέβομαι όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και όλα αυτά τα χρόνια που έχουν γραφτεί άπειρα πράγματα και έχω πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, συνεχίζω να σέβομαι όλους τους δημοσιογράφους που κάνουν τηλεοπτικό ρεπορτάζ, εκτός αν είναι κάποιες περιπτώσεις εμπάθειας ή πληρωμένης κακεντρέχειας. Τους σέβομαι όλους γιατί για να υπάρχει μια πληροφορία μπορεί από κάπου να έχει βγει, δεν κάθεται κάποιος να γράψει κάτι από μόνος του. Μπορεί από κάπου να βγήκε κάτι, μπορεί κάποιος να σκέφτεται κάτι. Στο τέλος της ημέρας, όμως…».

«Και για μένα την ίδια μπορεί να είχαν γραφτεί ένα εκατομμύριο πράγματα, πάντα τα διάβαζα, δε γελούσα ποτέ. Απλά προσπαθούσα κάποιες φορές να καταλάβω από πού μπορεί να βγει. Μία φορά όμως με παίρνει τηλέφωνο ο αγαπημένος μου Γιώργος Σκρομπόλας σε μία φάση που υπήρχε έντονο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και μου λέει «έχω ακούσει αυτό, εγώ ξέρω αυτό, ένας άλλος συνάδελφος γράφει αυτό» και του λέω: τα ακούω όλα, στο τέλος όμως τι θα γίνει μόνο εγώ μπορώ να το ξέρω». Τι σημαίνει αυτό; Το τι θα συμβεί στο τέλος δεν εξαρτάται από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές, δεν ξέρεις τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα