Ελένη Τσολάκη: Δουλεύω 17 χρόνια χωρίς να έχω βγάλει σχολή δημοσιογραφίας, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει

Ελένη Τσολάκη: Δουλεύω 17 χρόνια χωρίς να έχω βγάλει σχολή δημοσιογραφίας, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει

Την άποψή της για τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα της παρουσίασης εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού, αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλους παρουσιαστών, έκανε τη δική της τοποθέτηση.

«Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι δεν υπάρχει επάγγελμα παρουσιαστή, δεν κάνεις έναρξη στην εφορία ως παρουσιαστής. Από την άλλη πλευρά, μην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Μην ισοπεδώνουμε και εξισώνουμε την εμπειρία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στον χώρο με το ότι είναι εύκολο αυτό που κάνουν. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο αυτό που κάνουμε, σε κάποιους άλλους πολύ δύσκολο», τονίζει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Υπάρχουν άνθρωποι με τόση εμπειρία που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε. Πολλοί παρουσιαστές – για να μην πω οι μισοί – στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν πτυχίο δημοσιογραφίας.

Η ομιλούσα, πρώτη απ’ όλους, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή παρουσίασης ή δημοσιογραφίας κι όμως έχω δουλειά 17 χρόνια. Δεν σημαίνει ότι το κάνω καλά. Μπορεί να το κάνω χάλια και να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους, είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά δεν μπορούμε να τα αφορίζουμε όλα», επισημαίνει η Ελένη Τσολάκη.

«Ο κόσμος είναι τελικά αυτός που επιλέγει ποιον θα κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι ξεκάθαρα τα κριτήρια, είναι η προτίμηση του κόσμου. Σε θέλει ο κόσμος; Αντέχεις εκεί πάνω; Αυτό είναι το θέμα», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη στην τοποθέτησή της.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα