Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από την Κυριακή 12 έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από την Κυριακή 12 έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Η δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Όσα θα δούμε από την Κυριακή 12 έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο γάμος του Ισίδωρου με την Αμαλία προκαλεί αναταραχή στην οικογένεια Βρεττάκου. Ο Λυκούργος αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τη Χάιδω. Ο Βαγιάκος αποδεικνύεται τσιράκι του Δημοσθένη. Η Αρετή μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα της Αριάδνης.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 41 (Κυριακή 12 Νοεμβρίου)

Οι προσπάθειες του Στάθη να πείσει τη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη ενός φίλου του από τον στρατό δεν έχουν αποτέλεσμα.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει όμως και η Αρετή, διαδίδοντας ότι ο Στάθης έχει ερωτική σχέση με το νεαρό κορίτσι. Στο μεταξύ, στο σπίτι των Βρεττάκων επικρατεί αμηχανία, καθώς η οικογένεια μαθαίνει πως ο Ισίδωρος νυμφεύτηκε την Αμαλία.Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν.

Η Θεοδώρα εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η σχέση της με τον Παρασκευά προχώρησε, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν στον Λυκούργο, την Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι πρόκειται να παντρευτούν.

Η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της να πίνει καφέ. Φοβισμένη το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει αποφασισμένος να της κάνει κακό.

Η γη της ελιάς: Επεισόδιο 42 (Δευτέρα 13 Νοεμβρίου)
Ο Στράτος (Νίκος Σαμουρίδης) εντοπίζει την Αριάδνη κι είναι έτοιμος να τη χτυπήσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη όμως η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα