Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: Του έδωσα κόκκινη κάρτα, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος

Γιώργος Μουκίδης για Νότη Σφακιανάκη: Του έδωσα κόκκινη κάρτα, είχαμε κάποια θέματα που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε μέσω Skype ο Γιώργος Μουκίδης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ρωτήθηκε για τον Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, και για τον οποίο κυκλοφορούν έντονα σενάρια για επιστροφή του στις πίστες και τη δισκογραφία.

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε μπορεί να ήταν και πριν 9-10 χρόνια, το 2013-14. Εγώ νομίζω ότι τίποτα από όλα αυτά ότι θα επιστρέψει ο Νότης ισχύει. Δεν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει άμεσα, αυτό πιάνω εγώ στον αέρα. Μπορεί να τον έχει ξενερώσει όλο αυτό που συμβαίνει στη δισκογραφία. Υποθέσεις κάνω κι εγώ, δεν ξέρω», δηλώνει αρχικά ο Γιώργος Μουκίδης.

«Δεν έχουν σημασία οι δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής τραγουδάει, τα τραγούδια μένουν. Και ποιος επιχειρηματίας δεν θα ‘θελε να έχει τον Νότη στο μαγαζί του; «, σχολιάζει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Εγώ είχα κάνει μία κίνηση τότε με το τραγούδι «Για την Ελλάδα», που τελικά το είπε ο Λούκας Γιώρκας. Είχα πει σε έναν… απεσταλμένο να του πει να με πάρει τηλέφωνο και δεν με πήρε ποτέ», περιγράφει στη συνέχεια ο Γιώργος Μουκίδης.

«Εγώ δεν μισώ. Είχαμε κάποια εντελώς δικά μας θέματα που δεν τα ξέρει ο πολύς κόσμος. Τον βρήκα εκεί φάουλ, του έβγαλα κίτρινη κάρτα, μετά και μία δεύτερη και τελικά του έβγαλα κόκκινη. Έγινε το σκηνικό τότε με την απαγόρευση. Μετά έμαθα ότι άρχισε να τα λέει ξανά τα κομμάτια μου, μού πέρασε κι εμένα», συνεχίζει.

«Οι καλές σχέσεις έχουν πάθος. Ήμασταν σε διάσταση αρκετές φορές στο παρελθόν, τώρα κράτησε λίγο παραπάνω ο χωρισμός. Ελπίζω σε μία επανένωση», καταλήγει ο Γιώργος Μουκίδης για τον Νότη Σφακιανάκη.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα