Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από 12/11/23 έως 17/11/2023

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε από 12/11/23 έως 17/11/2023

Δείτε τις περιλήψεις επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας από 12/10/2023 έως τις 17/11/2023.

12/11/2023 Κυριακή
Η Αρετή πασχίζει να μάθει πληροφορίες για την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία επιμένει πως είναι απλά κόρη ενός φίλου του Στάθη. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του και της προτείνει να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη.

Αμηχανία και καλυμμένη δυσαρέσκεια επικρατεί στο σπίτι των Βρεττάκων, όταν η οικογένεια μαθαίνει πως ο Ισίδωρος παντρεύτηκε την Αμαλία.

Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφασίζουν να μετακομίσουν. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με την Αμαλία και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα περιουσιακά.

Η Αριάδνη μπαίνει αμέριμνη στο καφενείο του Πότη κι εκεί βρίσκει τον πρώην της, τον Στράτο (Νίκος Σαμουρίδης), να πίνει καφέ. Φοβισμένη, το βάζει στα πόδια και αυτός την κυνηγάει αποφασισμένος να της κάνει κακό. Εντοπίζει την Αριάδνη και είναι έτοιμος να τη χτυπήσει.

13/11/2023 Δευτέρα
Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή.Η Αμαλία τους προτείνει να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η απουσία της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο.

Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική και, επιτέλους, το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει.Η Μαργαρίτα και η Αθηνά  ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει το νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα