Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ: «Μας απειλούσε επειδή τολμήσαμε να την αναζητήσουμε»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ: «Μας απειλούσε επειδή τολμήσαμε να την αναζητήσουμε»

Στο Φως στο Τούνελ ήρθε και πάλι η Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής, με μια ιδιαιτέρως δυναμική ομολογουμένως έναρξη στο MEGA. Κι αυτό μιας και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί στην υπόθεση της Κυψέλης αποκαλύπτοντας τις απειλές που δεχόταν η ίδια προ διετίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αποκαλυπτικό είναι το Τούνελ αυτή τη νύχτα, θα έλεγα πως είναι μια γροθιά στο στομάχι της ίδιας της κοινωνίας.

Ξεγυμνώνει ένα αρρωστημένο σύστημα που υποτίθεται πως ελέγχει κάποιες κοινωνικές υπηρεσίες στη χώρα μας για το αν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Επί δύο χρόνια το Τούνελ φώναζε, όχι με κραυγές, με ντοκουμέντα και σοβαρές καταγγελίες για αυτό το κολαστήριο εκεί στην Κυψέλη και κανείς δεν άκουγε. Καταφέραμε με μια σοβαρή έρευνα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, κάτι μπερδέματα φοβερά, να φτάσουμε στον τάφο αυτής της άτυχης μητέρας. Στα αζήτητα, να της δώσουμε πίσω την ταυτότητα της.

Την ταυτότητα που της στέρησαν εκείνοι που την πέταξαν, σαν να ήταν σκουπίδι, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας».

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα