Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πέφτει αναίσθητη στο πάτωμα

Η Ξένια καθώς έχει ξεπεράσει τα προβλήματα της εγκυμοσύνης που αντιμετώπιζε και μπαίνει πια στον έκτο μήνα έχοντας μάθει και το φύλο του παιδιού που περιμένει, είναι αγοράκι, θεωρεί αναγκαίο να ενημερώσει και τη γυναίκα του Δημοσθένη με τον οποίο έχει συμφωνήσει να του παραδώσει το παιδί όταν γεννήσει επί πληρωμή και να εξαφανιστεί από τη Μάνη, ότι αυτή θα αναλάβει να το μεγαλώσει και να το φροντίσει.

Θέλει σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, να είναι απολύτως βέβαιη ότι το παιδί θα έχει την απαραίτητη φροντίδα καθώς η εγκυμοσύνη έχει ξυπνήσει μέσα της το μητρικό φίλτρο. Με εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης χτυπάει τη πόρτα της Ασπασίας που μένει κατάπληκτη όταν τη βλέπει.

“Καλημέρα, εσύ η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη; Θέλω να μάθεις από μένα ότι περιμένω το παιδί του άντρα σου και θέλω να το μεγαλώσεις εσύ και θέλω να το μεγαλώσεις σωστά.

Δεν αρκούν τα λεφτά του Δημοσθένη. Γι’ αυτό ένα παιδί χρειάζεται φροντίδα και μητρική αγάπη. Μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό;“. Η Ασπασία παθαίνει σοκ καθώς εμβρόντητη ακούει την γυναίκα που θεωρεί ερωμένη του άντρα της να της κάνει πάσα το μωρό της γιατί έτσι έχει συμφωνήσει με τον αδίστακτο εκρηκτικό Δημοσθένη.

“Είσαι τρελή; Δεν ξέρεις τι λες! Τί ζητάς από μένα και τον άντρα μου;” ουρλιάζει και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα. Τα πόδια της δεν την βαστούν όμως.

Το σοκ είναι μεγάλο και το μίσος της για το Δημοσθένη φουντώνει όλο και περισσότερο. Σωριάζεται λιπόθυμη στο πάτωμα ενώ το τηλέφωνο χτυπά. Την ψάχνει επειγόντως η Αρετή.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα