Εξερράγη o Αντώνης Κανάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Είναι απίστευτο, ξεστόμισε αυτό το πράγμα

Εξερράγη o Αντώνης Κανάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Είναι απίστευτο, ξεστόμισε αυτό το πράγμα

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τη σύσταση επιτροπής για το δυστύχημα στα Τέμπη, γι’ αυτό και ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την τηλεοπτική του παρέα θέλησαν να πάρουν σαφή θέση μέσα από τον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να εκφραστεί με καθ’ όλα αιχμηρό λόγο για την αναφορά του υπουργού Εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης υπογράμμισε πως «μια που ήμασταν και στις φυσικές καταστροφές, ο Άδωνις Γεωργιάδης το ξεστόμισε αυτό το πράγμα. Μάγεψε για μια ακόμα φορά. Πραγματικά ότι πιο… πως να το χαρακτηρίσει κανείς. Βγήκε και είπε: σιγά μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για το αν θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή για τους θανάτους στα Τέμπη».

«Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης αλλά το περιμένει πως και πως. Και αν δεν συμβεί αυτό, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη».

«Είναι απίστευτο, όμως! Είναι απίστευτο, άσχετα με όλα αυτά! Ξέρετε, τα Τέμπη μάς έχουν πονέσει όλους τους Έλληνες πάρα πολύ αλλά είναι απίστευτο ότι μπορεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη να διατυπώνεται κάτι τέτοιο και όλα καλά. Όλα καλά, ρε παιδιά, εντάξει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Αντώνης Κανάκης για τον Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα της Πέμπτης.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα