Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε έτσι ξαφνικά ο Παναγιώτης Σταματόπουλος – Ήταν πάντα γλυκός και χαμογελαστός

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έφυγε έτσι ξαφνικά ο Παναγιώτης Σταματόπουλος – Ήταν πάντα γλυκός και χαμογελαστός

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκλεισε σήμερα την εκπομπή της, «Happy Day» στον Alpha με μια θλιβερή είδηση, καθώς η παρουσιάστρια ανακοίνωσε συγκλονισμένη πως ο συνεργάτης του καναλιού αλλά και της εκπομπής της Παναγιώτης Σταματόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

«Για εμάς ήταν ένα σοκ το ότι ενημερωθήκαμε ότι έτσι ξαφνικά, έφυγε από τη ζωή ένας δικός μας άνθρωπος, ένας άνθρωπος του Alpha. Ο Παναγιώτης Σταματόπουλος, ένας άνθρωπος που ίσως τον είχατε δει και μέσα από τα βιντεάκια του Μάνου, ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα, ένας από τους μοντέρ της δικής μας εκπομπής.

Ένας άνθρωπος πάντα γλυκός και χαμογελαστός. Δυστυχώς αφήνει πίσω του δυο παιδιά και τη σύζυγό του. Τα λόγια είναι πολύ δύσκολα σε αυτές τις περιπτώσεις γατί όταν έναν άνθρωπο τον συναντάς καθημερινά, χωρίς να ξέρεις ότι έχει κάποιο πρόβλημα, αιφνιδιάζεσαι και σοκάρεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σκέψη μας, η αγάπη μας και η στήριξή μας είναι με την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη Μαρία, τη σύζυγό του.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι. Σίγουρα θα προσέχει τους ανθρώπους του από ψηλά πια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα