Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ήθελα να προστατεύσω την κόρη μου, η δημοσιότητα σε εκθέτει σε πολλούς κινδύνους

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ήθελα να προστατεύσω την κόρη μου, η δημοσιότητα σε εκθέτει σε πολλούς κινδύνους

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα» την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο ενδεχόμενο να αναλάβει προσεχώς τον ρόλο του παρουσιαστή σε μια εκπομπή όσο και τους λόγους για τους οποίους αφήνει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έτυχε να κάνω κάτι μέχρι τώρα στην παρουσίαση. Πιο παλιά το είχα αρνηθεί εγώ λόγω φόρτου εργασίας. Μετά, όταν άρχισα να έχω χρόνο γιατί δεν είναι τόσο απαιτητικό όσο ένα σίριαλ, νομίζω πως δεν έτυχε.

Πάντα με ενδιαφέρει η μουσική και είχα πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για μουσικές εκπομπές αλλά δεν υπήρχε ένα κόνσεπτ, που είχα στο μυαλό μου, τόσο ενδιαφέρον για μένα και γι’ αυτό δεν το έκανα»

«Παλαιότερα όμως έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν είναι απλώς γνωστά γιατί τα έχω κάνει πριν κάνω πράγματα τα οποία έγιναν γνωστά, οπότε έχω ένα είδος εμπειρίας. Έχω δουλέψει λίγο και ως πολιτιστικός συντάκτης στο ραδιόφωνο για χρόνια».

«Νομίζω πως είναι αδιάφορο το τι κάνει κάποιος στη ζωή του. Είμαι ένας μάλλον βαρετός τύπος και δεν ήθελα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Κυρίως ήθελα, όταν ήταν μικρή η κόρη μου, να την προστατεύσω από όλη αυτή τη δημοσιότητα η οποία σε εκθέτει σε πολλούς κινδύνους, κυρίως ψυχολογικά. Οπότε δεν υπήρχε λόγος» πρόσθεσε, επίσης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

«Για το εγγόνι μου δεν έχω κάνει το αντίστοιχο γιατί με ρωτάνε πολλοί και από τη χαρά μου εγώ μιλάω συνέχεια γι’ αυτό. Μέχρι εκεί όμως, δεν πρέπει να το παρακάνω».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα