Παγιδευμένοι spoiler: Η ζωή της Άννας στο στόχαστρο του δολοφόνου! Θα καταφέρει ο Δημήτρης να την σώσει;

Παγιδευμένοι spoiler: Η ζωή της  Άννας στο στόχαστρο του δολοφόνου! Θα καταφέρει ο Δημήτρης να την σώσει;

Η σχέση της Άννας και του Δημήτρη περνά τη χειρότερη κρίση της από την αρχή της σχέσης τους στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Άννα του ζητά να διαλέξει αυτήν ή την οικογένειά του, αν θέλει να παραμείνουν μαζί.

Η νεαρή δικηγόρος είναι πεπεισμένη για την ενοχή του Θοδωρή και τη συγκάλυψη από τον Σπύρο και δεν θέλει καμιά επαφή μαζί τους. Αυτό είναι ένα αγκάθι που δεν θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν. Οπότ ο Δημήτρης αποφασίζει πως πρέπει να μπει ένα τέλος και φεύγει από το σπίτι.

Η Άννα μπορεί να καταλαβαίνει πως σκέφτεται ο Δημήτρης, αλλά τον αγαπάει και διαλύεται με την αποχώρησή του, κλαίγοντας. Μέσα σε αναφιλητά του λέει πως στηρίζει τον δολοφόνο αδερφό του και αυτός είναι ο λόγος που φεύγει μακριά της. Όμως ο Δημήτρης δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Καθώς περνούν οι μέρες, η Άννα πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά της για να ξεχαστεί και τότε δέχεται μια περίεργη επίσκεψη. Την πλησιάζει μια κοπέλα, η Μυρτώ, η οποία βάζει την Άννα μέσα στην υπόθεση του Θάνου Σταθάκη. Η κοπέλα ξεκλειδώνει τα σωστά σημεία στην Άννα. Την επιμονή της και την περιέργεια. Χωρίς να γνωρίζει πόσο ακριβώς επικίνδυνος είναι και τον σκοπό του, ξεκινά να ψάχνει να βρει στοιχεία.

Όμως δεν γνωρίζει πως ο Σταθάκης είναι ο κύριος ύποπτος για τον φόνο του δικαστή Γεωργίου και πως ήδη ερευνούν γι'αυτόν ο Δημήτρης και η Αγγελική. Οι έρευνες του Δημήτρη φτάνουν στο συμπέρασμα πως η Άννα είναι ο επόμενός του στόχος και αυτό είναι κάτι που μοιράζεται με την Αγγελική. Τότε θα συμβεί ένας ακόμη φόνος που αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Ο Δημήτρης παράλληλα με τις έρευνες που κάνει, θέλει να προστατεύσει την Άννα και θα κάνει ό,τι χρειαστεί γι'αυτό. Ενώ μαζί με την Αγγελική οδηγούνται στο σπίτι του Αλέξανδρου Χουριουδάκη και όταν φτάνουν εκεί είναι ήδη πολύ αργά. Παράλληλα η Άννα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο του δολοφόνου και από στιγμή σε στιγμή η ζωή της απειλείται.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα