Παγιδευμένοι σπόιλερ: Απόπειρα δολοφονίας κατά της Άννας – Ο Άκης ομολογεί το έγκλημά του!

Παγιδευμένοι σπόιλερ: Απόπειρα δολοφονίας κατά της Άννας – Ο Άκης ομολογεί το έγκλημά του!

Συνεχίζουν να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον οι Παγιδευμένοι όπως φαίνεται και από τα νούμερα που σημειώνουν στην τηλεθέαση, με όλα όσα εξελίσσονται.

Άννα και Δημήτρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που έχουν έρθει στη σχέση τους. Στο μεταξύ όμως οι δολοφονίες ψάχνουν λύση και τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ‘τι φαίνονται με την Άννα να κινδυνεύει.

 Απόπειρα δολοφονίας κατά της Άννας
Ο Θάνος Σταθάκης τον οποίο είχαν επισκεφθεί η Άννα με τον Δημήτρη δολοφονείται. Πλέον οι δυο τους είναι σίγουροι ότι έχει σχέση με τη δολοφονία του δικαστή Γεωργίου. Η ανησυχία του Δημήτρη τώρα είναι στην Άννα καθώς θεωρεί πως είναι το επόμενο θύμα.

Η Λίνα ειδοποιεί Νεφέλη και Δανάη ότι ο Άκης θα τους πει που βρίσκεται για να πάνε να τον βρουν. Ο Άκης όμως καταλαβαίνει την προδοσία των φίλων του και το σκάει από τον Σταύρο και τον Ανδρέα με τη βοήθεια φυσικά του Αλέκου.

Οι έρευνες του Δημήτρη και της Αγγελικής τους οδηγούν στο σπίτι του Αλέξανδρου Χουρδάκη. Εκεί γνωρίζουν την κόρη του η οποία είναι παράλυτη.

Αυτό που δε γνωρίζουν όμως είναι ότι η κοπέλα προσποιείται την παράλυτη και πως νωρίτερα είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την Άννα! Η κοπέλα επισκέφτηκε το γραφείο της Άννας ως «Μυρτώ» και έριξε κάτι στο νερό της με σκοπό να τη σκοτώσει.

Και ενώ γίνονται όλα αυτά ο Άκης αποκαλύπτει επιτέλους την αλήθεια στον Αλέκο ότι εκείνος σκότωσε με 2 σφαίρες τον Κοσμά!

sportime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα