Γη της Ελιάς: Τί θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου; – Ο Στάθης σε σοκ

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης θα βρεθεί σε σοκ και θα πει “τί θέλεις εσύ εδώ; Πώς βρέθηκες δίπλα μου;”.

Η Αρετή καθώς προχωράει στο σκοτεινό σχέδιο της να διαλύσει την οικογένεια της Βασιλικής, έχει βάλει στο μάτι και τον Στάθη που θέλει να τον φέρει πίσω χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα.

Η Αρετή όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι ο Στάθης θα γυρίσει πίσω σ’ αυτήν ενώ σχεδόν έχει πείσει και την Ασπασία γι’ αυτό, η οποία επηρεασμένη από τα λόγια της ρωτάει ευθέως το Στάθη.

“Είναι αλήθεια; Σκέφτεσαι να επανασυνδεθείς με την Αρετή;” του λέει κι εκείνος πέφτει απ’ τα σύννεφα. “Τί είναι αυτά που λες ξαδέρφη; Πώς σου ήρθε; Ούτε στην άλλη ζωή. Μακριά από μένα” της απαντάει.

Στο μεταξύ η Αρετή βάζεις μπροστά το σχέδιο της με σκοπό να χωρίσει το Φίλιππο και την Βασιλική ενώ από την άλλη η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν την σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής, καθώς για άλλη μια φορά η Αρετή δε φαίνεται να βάζει μυαλό και επιτίθεται πάλι με κατάρες στο Στάθη.

Αφού λέει όσα λέει στο Στάθη η Βασιλική την βάζει μπροστά. “Τί είναι αυτά που κάνεις; Δεν μπορείς μια φορά να κρατήσει το στόμα σου κλειστό; Αντί να δεις πως θα συμφιλιωθείς μαζί του κάνεις ότι μπορείς για να τον διώξεις από κοντά σου” της τονίζει.

Έτσι μετά από αυτή την παρέμβαση της Βασιλικής η Αρετή δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του ενώ έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Λίγο αργότερα δε χάνει καθόλου καιρό και βάζει το διαβολικό της σχέδιο σε δράση. Επισκέπτεται μέσα στη νύχτα το Στάθη δείχνοντας μεταμέλεια και κάθεται μαζί του για να μιλήσουν  σαν άνθρωποι που δεν έχουν κάτι να χωρίσουν.

Η Αρετή όμως του ρίχνει υπνωτικό χάπι στο ποτό και μόλις ο Στάθης κοιμάται αυτή ξαπλώνει δίπλα του. Το επόμενο πρωί που ξυπνάει ο Στάθης και την βλέπει παθαίνει πανικό. “Τί θέλεις εσύ εδώ;

Πώς βρέθηκες δίπλα μου;” την ρωτάει ανήσυχος και η Αρετή με νάζι και καμάρι του απαντάει “ξέχασες τι έγινε χθες το βράδυ; Κοιμηθήκαμε μαζί. Κάναμε έρωτα. Ωραία ήτανε” του λέει και ο Στάθης δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα. Δε θυμάται τίποτα.

Στο μεταξύ η Αρετή σύμφωνα με το περιοδικό TV24, έχει βγάλει κάποιες επίμαχες φωτογραφίες από το κρεβάτι με το Στάθη και τις δείχνεις σαν πειστήριο στην Ασπασία. “Βλέπεις; Για να μη λες ότι λέω ψέματα και ότι τα βγάζω απ’ το κεφάλι μου” καμαρώνει.

Στη συνέχεια η Αρετή πηγαίνει όλο χαρά στην Βασιλική και της ανακοινώνει τα ευχάριστα. “Βασιλική μου, κορώνι μου σου έχω νέα. Τα ξαναβρήκα με τον πατέρα σου χθες το βράδυ. Μάλιστα κοιμηθήκαμε και μαζί” ισχυρίζεται και η Βασιλική την κοιτάζει κάπως διστακτικά.

Φυσικά η Αρετή δε σταματά εκεί και διατυμπανίζει παντού την επανασύνδεση της με το Στάθη. Όμως εκείνος αρνείται πραγματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα