Σασμός: Η Αργυρώ δεν ακολουθεί τις εντολές της γιατρού

Σασμός: Η Αργυρώ δεν ακολουθεί τις εντολές της γιατρού

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Αργυρώ δεν ακολουθεί τις εντολές της γιατρού.

Ενώ στα τελευταία επεισόδια του Σασμού στο επίκεντρο έχει βρεθεί η σχέση της Βασιλικής με τον Μαθιό, στα επόμενα που θα έρθουν οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνταρακτικές εξελίξεις και γύρω από την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη και τον μικρό Πετράκη.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ πηγαίνουν το παιδί σε παιδοψυχολόγο για να τους πει πώς θα γίνει η μετάβαση από τον έναν πατέρα στον άλλον και τελικά προβληματίζονται με τα όσα τους λέει. Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με το περιοδικό TiViSirial, πως η Αργυρώ δεν θέλει να υπάρχει ενεργή παρουσία του πρώην συζύγου της, του Σταύρου, στη ζωή του μικρού και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την αποφύγει, παρά τις εντολές της γιατρού που της εξηγεί πως η απομάκρυνση του Σταύρου θα πρέπει να γίνει σταδιακά.

Την ίδια στιγμή η Θοδώρα και ο Λευτέρης ανακοινώνουν στην οικογένειά της ότι παντρεύονται. Η Άννα δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της αλλά και ο Παντελής συγκινείται που βλέπει τελικά την κόρη του να φτιάχνει τη ζωή της.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα