Σασμός: Στο τελευταίο επεισόδιο όλα ανατρέπονται! Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως

Σασμός: Στο τελευταίο επεισόδιο όλα ανατρέπονται! Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Σασμός, αναμένεται να αφήσει τους τηλεθεατές άναυδους. Ολα ανατρέπονται, καθώς μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως και τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο για κανέναν!

 Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» στον Alpha θα προβληθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Τότε, αγαπημένη μας συνήθεια θα διακοπεί και θα ξεκινήσει ξανά τον Σεπτέμβριο.

 Η πολυπόθητη συμφιλίωση αργεί για τις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Μπορεί η αλήθεια για τον μικρό Πετρή να έχει έρθει στο φως, ότι είναι γιος του Αστέρη και της Αργυρούλας αλλά δυστυχώς ο πόλεμος τώρα ξεκινάει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο της ιστορίας μας. Αυτοί που σίγουρα μένουν εκτός είναι ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του Στέλιου Μάινα.

 Τα spoilers που κυκλοφορούν όμως το τελευταίο διάστημα για το σίριαλ είναι συγκλονιστικά. Η Βασιλική θα μάθει λοιπόν ότι ο Νικηφόρος είναι ο γιος του Μαθιού! Ο παπα-Μιχάλης ήταν ο μόνος που γνώριζε ποιανού γιος είναι τελικά ο Νικηφόρος. Όταν έγινε το τεστ DNA, η οικογένεια αποφάσισε να κάψει τα πιστοποιητικά και να μην ανακαλύψει ποτέ την αλήθεια.

 Ο παπάς του χωριού, ο οποίος έχει ορκιστεί να μην αποκαλύψει ποτέ τίποτα για αυτή την υπόθεση, δεν θα κρατηθεί για πολύ ακόμη… Η Βασιλική όχι μόνο πετάει τον Μαθιό στον δρόμο μετά την αποκάλυψη ότι είναι ο φονιάς του Στεφανή, αλλά ζητά και διαζύγιο. Η Στέλλα βάζει μπροστά τις διαδικασίες και το ζευγάρι υποφέρει μέρα με τη μέρα ολοένα πιο πολύ…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα