Σασμός: Η ιστορία του Μάνθου και της Δέσπως η αιτία της βεντέτας - Τρέμει η Καλλιόπη

Σασμός: Η ιστορία του Μάνθου και της Δέσπως η αιτία της βεντέτας - Τρέμει η Καλλιόπη

Η ιστορία του Μάνθου και της Δέσπως έρχεται σαν flashback, στη σειρά Σασμός.

Οι δυο νέοι είχαν ερωτευτεί παράφορα στο παρελθόν και ήταν η αφορμή, για να ξεσπάσει η μεγάλη αυτή βεντέτα, που ταλαιπώρησε γενιές και γενιές..

Ο Μάνθος Σταματάκης είχε συνάψει σχέση με τη Δέσπω Βρουλάκη. Εκείνος, μια μέρα, έπεσε από το άλογο, τραυματίστηκε σοβαρά και πέθανε λίγο αργότερα, από τα βαριά του τραύματα. Η μητέρα του Μάνθου κατηγόρησε την Δέσπω. Μια άτυπη βεντέτα ξεκίνησε…

Η Δέσπω δεν άντεξε την απώλεια του αγαπημένου της και πέθανε αμέσως μετά, βαριά άρρωστη. Η ιστορία αυτή ταλαιπώρησε και πλήγωσε τις δύο οικογένειες. Αμέσως μετά, ακολούθησε ο έρωτας του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη. Η κατάληξη ήταν κακή.

 Η πεθερά της Καλλιόπης είχε πει, πριν πεθάνει: “Αν Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες συνάπτουν ερωτική σχέση, τότε ξεσπά θανατηφόρο κακό και στις δύο οικογένειες”. Αυτή η κατάρα κυνηγά την Καλλιόπη, η οποία τρέμει στην ιδέα πως όλα θα τελειώσουν, αν Αστέρης και Αργυρώ ζήσουν μαζί. Τρέμει πως ο γιος της θα πάθει μεγάλο κακό, όπως έπαθαν οι προηγούμενες γενιές.

 Η βεντέτα αυτή, της τρώει τα σωθικά. Μαζί με τον Παύλο, βάζουν τα δυνατά τους, για να τους χωρίσουν. Θα τα καταφέρουν, άραγε; 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα