Survivor All Star spoiler: Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα Πέμπτη

Survivor All Star spoiler: Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα Πέμπτη

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν για ακόμα ένα βράδυ στο Survivor μετά τις εξελίξεις και τις οριστικές αποχωρήσεις του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε και στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, αρκετοί παίκτες στην μπλε ομάδα έχουν αρχίσει και αισθάνονται πολύ καλύτερα ειδικά με την αποχώρηση του Ηλία Γκότση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον πρώην νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν στις ομάδες έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και οι Μπλε θα πρέπει να κινηθούν με ό,τι τους έχει απομείνει.

Από το συμβούλιο της Κυριακής ψηφίστηκε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έδειξε την δυσαρέσκειά της κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα. Ο Σπύρος έβαλε για ακόμη μία φορά εναντίον της και σχολίασε την αγωνιστικότητά της κι ορισμένες νίκες της, αποδίδοντάς τες στην τύχη.

Ωστόσο οι χθεσινές ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού, έμελλε να αφήσουν τους πάντες άφωνους και να μεταστρέψουν το κλίμα στο Survivor. Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκαν από το παιχνίδι, καθώς παραβίασαν βασικούς κανονισμούς. Η παραγωγή έδρασε άμεσα, εξέτασε όλα τα δεδομένα και πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση για την δίκαιη συμβίωση όλων. Όσον αφορά τις υποψηφιότητες, οι Μπλε αποφάσισαν να στείλουν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Απόψε το σκηνικό επαναλήφθηκε για τρίτη φορά με τους Κόκκινους να παίρνουν την νίκη και τους Μπλε να δέχονται συντριπτική ήττα. Η ομάδα επέλεξε ως τελευταία υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη, η οποία έχει απομονωθεί μετά την αποχώρηση της Νικολέτας Μαυρίδη από το Survivor.

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ως εκ τούτου, να επαναλάβουμε πως αυτό που κάνουμε τώρα, αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου θεωρητικά ήταν το φαβορί να αποχωρήσει. Η Κύπρια τραγουδίστρια είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Το κοινό είναι δίκαιο και θέλει να βλέπει ισορροπημένους αγώνες. Το αντρικό κομμάτι της μπλε ομάδας έχει αποδυναμωθεί μετά τις αποβολές Γκότση και Πιλίδη, επομένως πρέπει να διώξει… γυναίκα. Και συγκεκριμένα μια παίκτρια που αποτελεί εύκολη λεία για τους αντιπάλους της. Βέβαια, η ψήφος δεν είναι αρνητική.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο recordman στις παραμονές ever στο παιχνίδι. Πολλές είναι ο φορές που την έχει σκαπουλάρει και φέτος. Δύσκολο είναι να αποχωρήσει. Αλλά επειδή από τους υποψήφιους είναι ο δεύτερος πιο αδύναμος παίκτης, ποτέ δεν ξέρεις. Μάλλον όμως από τους τέσσερις είναι αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής.

Ο Νικόλας Αγόρου βγήκε νωρίς στον τάκο. Στο Survivor του 2018 ήταν εξαιρετικός και δυνατός, αλλά στο Survivor All Star δεν έχει δείξει και πολλά. Ωστόσο, είναι παίκτης που μπορεί να ανέβει και να δώσει ώθηση στην μπλε ομάδα. Πιθανότατα θα μείνει.

Η Ελένη Χαμπέρη αδίκως είναι υποψήφια προς αποχώρηση.Δεν έχει μεγάλο κοινό για να την κρατήσει, αλλά είναι δυνατή παίκτρια και συμπαθής.

Όσον αφορά ποιος αποχωρεί αύριο... είναι γένους θηλυκού και φεύγει η... Ελένη Χαμπέρη!

Αποχωρεί και ο Μαρτίκας;

Μετά την αποβολή των δύο παικτών έρχονται στο φως πράγματα τόσο από τoυς προηγούμενους κύκλους του survivor όσο και από τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει η ατάκα του Ηλία Γκότση στον Νίκο Μπάρτζη που ακούστηκε δυνατά: «Θα έχουμε και κινητό ρε, μην αγχώνεσαι για τίποτα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου έχει στα χέρια της έχει ένα χαρτί, ένα γραμμένο μήνυμα του Σπύρου Μαρτίκα προς την αδερφή του όπου της ανέφερε τον τρόπο επικοινωνίας τους.

Ο πάπυρος δόθηκε προφανώς σε άτομο της παραγωγής που ήταν και ο μεσάζοντας και από εκεί στην αδελφή του και μεταξύ άλλων έγραφε ότι «είναι τρομερά δύσκολα εδώ, μια τρομερή φυλακή πείνας».

 
Στη συνέχεια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύφθηκε ότι και φέτος ο Μαρτίκας θα αντιμετωπίσει πρόβλημα μιας και παίκτης που έχει βγει από το survivor all star έχει αποδείξεις ότι ο Σπύρος έχει κινητό και έχει επικοινωνία.

Άραγε θα βγει στη φόρα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι, όπως η Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Ηλία Γκότση;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Super Κατερίνα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα