Survivor Spoiler: Σ' αυτή την ομάδα η νίκη - Η απώλεια του πόντου τον βγάζει στον τάκο

Survivor Spoiler: Σ' αυτή την ομάδα η νίκη - Η απώλεια του πόντου τον βγάζει στον τάκο

Η Νικόλ Μαυρίδη είναι η πρώτη υποψήφια που αναδείχθηκε από την Κόκκινη ομάδα, μετά τη χθεσινή (19/03) ήττα στο Survivor All Star. Η ίδια προβληματίζεται έντονα με αυτό το αποτέλεσμα αφού θεωρεί πως κάποιοι άλλοι είχαν περισσότερες πιθανότητες.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως είναι χαρούμενος που η Ελευθερία Ελευθερίου δεν βγήκε υποψήφια σε αυτή την ψηφοφορία! Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας πλησιάζει και όλοι παίζουν για να κερδίσει η ομάδα τους. Ή μήπως… όχι; Μήπως υπάρχουν κάποιοι που αγωνίζονται αποκλειστικά για το δικό τους συμφέρον;

Οι εντάσεις στον αγώνα, ανάμεσα αλλά και εσωτερικά στις δύο ομάδες, συνεχίζονται και το Συμβούλιο αναμένεται εκρηκτικό! Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star και ποιος ή ποια θα βρεθεί στον τάκο στο πλάι της Νικολέτας Μαυρίδη;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στον αποψινό απαιτητικό στίβο μάχης παίρνουν οι Κόκκινοι. Η ομάδα των Διασήμων καταφέρνει να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και την χαμηλή της αποδοτικότητα στους τελευταίους αγώνες και αναγκάζουν τους Μπλε να οδηγηθούν στην ψηφοφορία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αγώνας κλείνει με σκορ 10-7, με τον Τάκη Καραγκούνια να χάνει τον τελευταίο πόντο για τους Μπλε και το γεγονός αυτό να παίζει καθοριστικό ρόλο, ώστε η ομάδα του να τον υποδείξει ως τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα