Μαύρο ρόδο: Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Μαύρο ρόδο: Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Οι ιστορίες των ηρώων της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» παίρνουν άλλη τροπή. Η Ελισάβετ αποκαλύπτει τον εφιάλτη που κάποτε έζησε και για χρόνια κρατούσε μέσα της. Ο Βίκος και η Αλεξία έρχονται ακόμα πιο κοντά και ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 12 έως την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 22:50.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 75 (Κυριακή 12/03)

Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Σαράντο τον εφιάλτη που έζησε από τον πατέρα του. Ο Βίκος και η Αλεξία δίνουν το πρώτο τους φιλί. Ο Μπόγρης αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο στον Σταυρίνο για να τον εκδικηθεί.

Η επίσκεψη της Ελισάβετ στο μοναστήρι την κάνει να αναθεωρήσει ό,τι πίστευε μέχρι σήμερα.

Ο Θέμης φεύγει για τη Γερακιανή προκειμένου να δηλώσει στην Κασσιανή ότι δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω. Κάποια στοιχεία από το αμαρτωλό παρελθόν της νέας Ηγουμένης βγαίνουν στο φως.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 76 (Δευτέρα 13/03)

Ο Γεράσιμος κάνει την Ελισάβετ να ανησυχήσει για την υγεία του Λευτέρη, ώστε να πειστεί να μην φύγει με τον Πέτρο από το χωριό. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας του ανώνυμου φακέλου που έχει λάβει.

Η Φιλαρέτη φοβάται πως η Κασσιανή θα κατηγορήσει την ίδια για εκδίκηση, ενώ ο Σταυρίνος πηγαίνει στη φάρμα του Λευτέρη για να ζητήσει δουλειά. Η Κύρα ζητάει από τη Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από τον Βίκο.

Η Όλγα και ο Παναγιώτης βάζουν μπροστά ένα σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία. Ο Θέμης απειλεί την Κασσιανή με τα κτήματα της μονής.

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 77 (Τρίτη 14/03)

Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα.

Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει. Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό. Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο.

Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 78 (Πέμπτη 16/03)

Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα.

Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι  πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεσηπαραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα