Squid Game: Καταγγελείες ηθοποιού για τις συνθήκες του παιχνιδιού

Squid Game: Καταγγελείες ηθοποιού για τις συνθήκες του παιχνιδιού

Σοβαρές καταγγελείες βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με το reality του squid game, που φαίνεται να βάζει σε μπελάδες την πλατφόρμα του Netflix. Παίκτης, ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι παιχνίδι, καταγγέλλει πως οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ δύσκολες και επικίνδυνες και ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

«Ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη. Γιατροί έβγαζαν έξω ανθρώπους που δεν άντεχαν, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα. Αν μιλήσετε, τότε θα βγείτε έξω από το παιχνίδι. Ακούγαμε κάποιον να φωνάζει “γιατρός” και από τις τεχνικές ομάδες ορμούσαν. Καταλήξαμε να στεκόμαστε σε ένα σημείο επί 30 λεπτά ανάμεσα στις λήψεις. Τουλάχιστον ένας παίκτης μεταφέρθηκε με φορείο».

Τρεις τραυματισμοί

Όπως αναφέρουν συμμετέχοντες, κάποιοι παρά το ότι υπέφεραν επέμεναν στις προσπάθειες τους κάτω από απάνθρωπες συνθήκες ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν το μεγάλο ποσό και κάποιοι άλλοι αποχώρησαν κλαίγοντας.

«Ακόμα κι αν εμφανιστούν συμπτώματα υποθερμίας, οι πιο πολλοί είναι πρόθυμοι να μείνουν όσο γίνεται περισσότερο, επειδή είναι πολλά τα χρήματα. Πολλοί ήταν αποφασισμένοι να μην το κουνήσουν και έτσι έμειναν ακίνητοι για πάρα πολλές ώρες».

Αν και η πλατφόρμα επιβεβαιώνει ότι έχουν υπάρξει κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τρεις τραυματισμοί διαψεύδει κάθε πληροφορία για σοβαρά ιατρικά περιστατικά.

«Οι ισχυρισμοί για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθείς. Πράγματι έκανε πολύ κρύο στο πλατό – και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι για αυτό – αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής», δήλωσε ο εκπρόσωπος Netflix.

Μιλώντας στο BBC, ο εκπρόσωπος της πλατφόρμας μάλιστα αναφέρει πως καθ’ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων υπάρχουν γιατροί έτοιμοι να βοηθήσουν τους παίκτες.

«Οι γιατροί βρίσκονταν στο γύρισμα ανά πάσα στιγμή και η πλατφόρμα έχει επενδύσει σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες ασφαλείας».

Το ριάλιτι

Τα γυρίσματα για το ριάλιτι είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στα στούντιο Cardington, μια πρώην βάση της RAF στο Μπέντφορντσιρ στην ανατολική Αγγλία.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, η εταιρεία παραγωγής έχει συγκεντρώσει 456 διαγωνιζόμενους οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν διεκδικώντας έπαθλο που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια και 200 χιλιάδες ευρώ.

Το σκοτεινό κορεατικό δράμα έγραψε ιστορία το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγινε η πρώτη μη αγγλόφωνη σειρά που προτάθηκε για βραβεία Emmy και κατέγραψε ρεκόρ θεατών. Τον περασμένο Ιούνιο ανακοινώθηκε από την πλατφόρμα επίσημα, η δεύτερη σεζόν.

Πηγή: MEGA

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα