Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μάκης παραδίδει στον Βανδώρο το υλικό που έκρυβε ο δικηγόρος του

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Μάκης παραδίδει στον Βανδώρο το υλικό που έκρυβε ο δικηγόρος του

Οι εξελίξεις στο νέο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», απόψε στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 33ο
Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του, αγνοώντας τα καταστροφικά σχέδια του και τον θυμό που θα τον καθοδηγήσει. Ο Ίσσαρης συνειδητοποιεί την ερωτική διάθεση που έχει για την Άννα και η σχέση τους αλλάζει, δημιουργώντας ανασφάλεια και νευρικότητα και στους δύο.

Ο Μάκης παραδίδει στον Βανδώρο το υλικό που έκρυβε ο δικηγόρος του, σχετικά με την παγίδα που του είχαν στήσει, και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, πυροδοτώντας την οργή του. Η σχέση της Ζωής με τη Νάσια αρχίζει να αποκαθίσταται. Καταλαβαίνουν κι οι δύο ότι δεν μπορούν χωρίς αυτή την ιδιαίτερη φιλία.

Ποιον θα κατηγορήσει ο Βανδώρος στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια; Ποιο είναι το σκοτεινό σχέδιο του τώρα που θέλει εκδίκηση;

Επεισόδιο 34ο
Η Βικτόρια πηγαίνει να παραδοθεί στην Αστυνομία. Η Άννα αγνοεί τελείως ότι παρακολουθείται από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, σχετικά με τους χειρισμούς της στην υπόθεση σύλληψης του Μηνά.

Ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα, τώρα που ο Βανδώρος γνωρίζει ότι προσπάθησε να τον ενοχοποιήσει. Ο Νικόλας προσφέρεται να τον κρύψει μέχρι να περάσει η οργή του, αλλά ο Χριστόφορος δεν τον εμπιστεύεται.

Ο Χρήστος ειδοποιείται ότι ο συμμαθητής του διέρρευσε το βίντεο που έτρεμε μέχρι τώρα. Τρομοκρατημένος ζητάει τη βοήθεια της καθηγήτριάς του.

Ο πρώην σύζυγος της Άννας την επισκέπτεται στο σπίτι και βρίσκει στο διαμέρισμα τον Ίσσαρη. Η ανακρίτρια αρχίζει να ενοχλείται με τις τακτικές του Ίσσαρη και τον προειδοποιεί ότι τα λάθη του θα επηρεάσουν την έκβαση της υπόθεσης του Νικόλα. Ποιος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία; Ποιος έχει βάλει στο μάτι την Άννα και τον Ίσσαρη;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα