Σταμάτης Μαλέλης: Έφτασε κοντά στον Θάνατο

Σταμάτης Μαλέλης: Έφτασε κοντά στον Θάνατο

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» ήταν σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μίλησε για την τηλεόραση, αλλά και για το πόσο κοντά έφτασε στο θάνατο.

«Συνεχίζω να δουλεύω πολύ σκληρά για τη δουλειά που ξέρω πολύ καλά να κάνω. Στην τηλεόραση πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης. Έχω σκεφτεί σοβαρά να σταματήσω την τηλεόραση, αλλά οι προτάσεις με κάνουν και συνεχίζω. Φέτος η τηλεόραση έχει πολλή μυθοπλασία. Φέτος βλέπουμε τα ίδια ριάλιτι, έχουν αρχίσει και κουράζουν. Από τη στιγμή που αλλάζει ο τηλεθεατής πρέπει να αλλάξει και η τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος στην ψυχαγωγία, όπως ήταν παλιά.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός των καναλιών είναι στην prime time. Έχω κάνει λάθος επιλογές προσώπων που δεν είχαν τα προσόντα. Μπορεί να έχω αδικήσει ανθρώπους, να άξιζαν περισσότερα και να μην τα έδωσα. Υπάρχουν παρουσιαστές που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάολο. Δεν με βρίσκει σύμφωνο η απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είπε επίσης για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του: «Δεν φοβάμαι το θάνατο, τον έζησα. Στα 51 μου χρόνια “έφυγα”, ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν, έπαθα 8 ανακοπές μέσα στο ασθενοφόρο. Τα παιδιά του ΕΚΑΒ με έσωσαν».

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα