Σκουλός για Λάκη Γαβαλά: Αποκλείεται να το είπε για εμένα ο Λάκης αυτό

Σκουλός για Λάκη Γαβαλά: Αποκλείεται να το είπε για εμένα ο Λάκης αυτό

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο Open Weekend για το My Style Rocks και σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά.

«Πρέπει να σου πω μια από τα ίδια, περνάμε πολύ καλά. Με την Ηλιάνα ξέρετε ότι είναι διπλανή μου κι ο Στέλιος είναι ο Στέλιος που εκτιμάμε. Έχει χιούμορ. Φαίνεται στον αέρα λίγο πιο σοβαρός από εμάς. Θεμιτό είναι να υπάρχουν διαφωνίες εικαστικές και στυλιστικές, αλλά όχι εντάσεις… Είναι διαφορετική η οπτική του καθενός. Τα έβαψα μαύρα (σ.σ. όταν έφυγε η Ηλιάνα από το GNTM), είμαστε φίλοι πολλά χρόνια κι υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας. Όσο να είναι, όταν φεύγει από κοντά σου ένας δικός σου άνθρωπος, στενοχωριέσαι»

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλέσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα κι ανέφερε για το My Style Rocks: «Νομίζω ότι χάρηκαν που δεν θα είμαι. Ο σταθμός και γενικά το concept». Τι απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός; «Αποκλείεται να το είπε για εμένα ο Λάκης αυτό. Δεν το πιστεύω αλήθεια. Με τον Λάκη γνωριζόμαστε τόσα χρόνια κι έχουμε δουλέψει μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση να το είπε για εμένα αυτό και δεν ξέρω για ποιον το είπε. Δεν το ξέρω, δεν το άκουσα».

«Ας είμαστε καλά, ας είναι ωραίο το πρόγραμμα και τα νούμερα θα έρθουν. Αυτό ξέρω εγώ» είπε για τα νούμερα τηλεθέασης στην δημοσιογράφο, Πένυ Καβέτσου.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα