Παγιδευμένοι spoiler: Η Κατερίνα θα βρεθεί νεκρή. Ο θάνατός της αποτελεί σοκ για όλους

Παγιδευμένοι spoiler:  Η Κατερίνα θα βρεθεί νεκρή. Ο θάνατός της αποτελεί σοκ για όλους

Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων της σειράς «Παγιδευμένοι».

Η Κατερίνα, η πρόεδρος δικαστηρίου, η αδελφή του εισαγγελέα Μαυρίδη και πρώην αρραβωνιαστικιά του εισαγγελέα Μαρκέτο βρίσκεται νεκρή. Πλέον, δεν είναι μόνο η Άννα η οποία θα βρεθεί σε εξαιρετικά δεινή θέση έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος της για τη δολοφονία του Άγγελου.

Τα στοιχεία σε βάρος της είναι συντριπτικά και θα περάσει την πόρτα της φυλακής, αφού σε αυτή τη φάση ο Δημήτρης και ο Ανδρέας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θέλουν χρόνο για να αποδείξουν ότι είναι αθώα, παρότι όλοι γνωρίζουν ότι δεν ήταν εκείνη που αφαίρεσε τη ζωή του Άγγελου.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται όμως και η Κατερίνα. Άλλωστε και για εκείνη πήγε… ραβασάκι από τον Άγγελο. Φαίνεται ότι το παρελθόν την κυνηγά ακόμα και οι ώρες που ακολουθούν για τη δικαστή είναι δραματικές. Η Κατερίνα δείχνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση και θέλει να βρει σανίδα σωτηρίας στο πρόσωπο του αδελφού της, του Σταύρου. Του ζητάει βοήθεια προκειμένου να μην τα χάσει όλα.

 Εκείνος υπόσχεται ότι θα σταθεί δίπλα της και θα τη βοηθήσει, αλλά ξαφνικά χάνει τα ίχνη της. Ο Σταύρος ανησυχεί πολύ για την τύχη της αδελφής του. Τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας. Φοβάται ότι έχει πάθει κάτι κακό. Και δεν πέφτει έξω.

Αποφασίζει να ψάξει παντού για να τη βρει. Καταφέρνει να την εντοπίσει, αλλά πλέον είναι πάρα πολύ αργά. Η Κατερίνα θα βρεθεί νεκρή. Ο θάνατός της αποτελεί σοκ για όλους. Ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει ενώ και ο Δημήτρης είναι ράκος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με την Κατερίνα ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και χώρισαν λίγο πριν από τον γάμο.

espressonews.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα