Παγιδευμένοι: Γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά! Έρχεται νέος έρωτας

Παγιδευμένοι: Γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά! Έρχεται νέος έρωτας

Νέα επεισόδια και μία νέα είσοδος στους Παγιδευμένους, έτσι για να ξεκινήσει η χρονιά με σασπένς. Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα, θα δούμε και την ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να γίνεται μέρος του καστ, με έναν ρόλο σημαντικό και καθόλου τυχαίο σε σχέση με τις εξελίξεις.

Αλλά με ποιον τηλεοπτικό ήρωα θα κάνει ερωτική σχέση; Δεν πηγαίνει ο νους σου.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα μπει στην σειρά «Παγιδευμένοι» αφού δούμε την σύλληψη της Άννας ως ύποπτης για την δολοφονία του Άγγελου. Και έρχεται ως συνάδελφος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου, αλλά και ως συνάδελφος του επίσης εισαγγελέα Σταύρου. Κράτησε το τελευταίο, έχει σημασία.

Γιατί με τον Σταύρο θα συνεργαστεί στενά για να ανακαλύψει αν υφίσταται πραγματική ενοχή της Άννας Ροδίτη. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές έχουν συμφέρον να αποδειχτεί πως εκείνη τον σκότωσε για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδελφής της και να βάλει τέλος στις απειλές του.

Αυτές τις απειλές που είχε κάνει σε όλους φοβούνται, μήπως την τελευταία στιγμή βγουν στην επιφάνεια και δημιουργήσουν υποψίες για εκείνους.

 Η Ιωάννα έρχεται για να ξεδιαλύνει το μυστήριο, αλλά και να κάνει «εισβολή» στην ζωή του ίδιου του Σταύρου με τον οποίο έρχονται κοντά, 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα