Παγιδευμένοι: Οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα

Παγιδευμένοι: Οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα

Μια δυνατή ιστορία ξετυλίγει και πάλι το νήμα της για να παγιδεύσει τους τηλεθεατές στην καταιγιστική πλοκή της. Η σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι», που αγαπήθηκαν και συζητήθηκαν πολύ, επιστρέφουν με νέα καθηλωτικά επεισόδια, από απόψε στις 22:00 και θα κόψουν την ανάσα, με ακόμα περισσότερες αλήθειες, ακόμα περισσότερα διλήμματα, ακόμα περισσότερα λάθη.

Οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα ανατρέψουν τα πάντα…

 Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Η αποκάλυψη που κάνει ο Δημήτρης στην Άννα μετατρέπει την αγάπη της σε θυμό και ανατρέπει τα δεδομένα της σχέσης τους. Οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν τα μυστικά τους.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου.

Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου, σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο.

Πόσο καλά οργανωμένο είναι, όμως, αυτό το σχέδιο που αν πετύχει θα τους διαλύσει όλους;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα