Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Σασμός: Η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική αποκαλύπτει στην Αργυρώ πως την έσωσε ο Αστέρης.

 Η Βασιλική φέρνει τον σασμό τελικά…

Ο Μαθιός λέει στην Βασιλική πως η Αργυρώ χρωστάει πολλά στον Αστέρη και δεν πρέπει να το ξεχνάει ποτέ αυτό. Εκείνη θέλει να μάθει τι εννοεί με αυτό ο άντρας της, όμως βρίσκει κλειστές πόρτες.

Δεν θα περάσει πολύς καιρός και η Βασιλική θα μάθει επιτέλους την αλήθεια για το ποιος έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ και της χάρισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Τότε αντιλαμβάνεται το μεγαλείο της ψυχής του Αστέρη και το μέγεθος του έρωτα του για την Αργυρώ και θεωρεί πως είναι κάτι που πρέπει να τους το πει, παρά την πίεση του Μαθιού να το κρατήσει για τον εαυτό της.

Το μυστικό όμως δεν θα μείνει για πάντα κρυφό. Η Βασιλική βρίσκει μία τέλεια ευκαιρία για να μάθει η Αργυρώ πως ένας Σταματάκης την έσωσε, σύμφωνα με το Τηλέραμα, καθώς αυτό θα φέρει επιτέλους σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες και έτσι θα ησυχάσει και η ίδια για τον δικό της γιο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι θύμα τις συνεχιζόμενης βεντέτας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα