Εντυπωσιάστηκε η Ελένη με την στυλιστική επιλογή της Ανθής Βούλγαρη: Δεν σε πλησιάζω

Εντυπωσιάστηκε η Ελένη με την στυλιστική επιλογή της Ανθής Βούλγαρη:  Δεν σε πλησιάζω

Να την η φίλη μου! Κοιτάχτε… Αχ, όχι όχι όχι! Δεν σε πλησιάζω, αγάπη μου, αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλατό της μεσημεριανής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι όταν υποδέχθηκε την Ανθή Βούλγαρη. Η πρώτη συνάντηση όμως ήταν, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη μιας και η στιλιστική επιλογή της δημοσιογράφου ξάφνιασε, πολύ, την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως πήγε να την υποδεχθεί στον καναπέ της «Ελένης» στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως έμεινε… κόκκαλο με το ντύσιμο της καλεσμένης της. «Να την η φίλη μου! Κοιτάχτε… Αχ, όχι όχι όχι! Δεν σε πλησιάζω, αγάπη μου» αναφώνησε η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του σταθμού. «Έβαλα εγώ τα σπορ, έτσι όπως μου βγαίνεις το πρωί, και μου ‘ρθες έτοιμη να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα «.

«Έβαλα τις παγιέτες τώρα γιατί το πρωί δεν με αφήνει να τις βάλω (σ.σ. ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος). αποκρίθηκε στη συνέχεια, με χιούμορ, η μελαχρινή δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης για να αναρωτηθεί, «γιατί ρε Ελένη, δεν μπορώ να ντυθώ έτσι το πρωί και να αισθανθώ λίγο Χριστούγεννα; Θέλω λίγο να αισθανθώ Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα