Σασμός - Spoiler: Ο Παύλος σώζει την ζωή της Καλλιόπης!

Σασμός - Spoiler: Ο Παύλος σώζει την ζωή της Καλλιόπης!

Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός". Όπως αποκαλύπτει ο "Τηλεθεατής", η Καλλιόπη μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο όταν μία μεγάλη φωτιά ξεσπά στο σπίτι της. Εκεί, ο Παύλος θυσιάζεται για να τη σώσει, και καταλήγει στο νοσοκομείο.

Ο Λευτέρης, ανοίγοντας την καρδιά του, λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. Έντρομοι είναι η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης με την αντίδραση του Νικηφόρου, που συμφωνεί με τις απόψεις της Καλλιόπης, να τελειώνουν με τους Βρουλάκηδες. O Παύλος, οργισμένος με τις απειλές εναντίον της οικογένειάς του και διψασμένος για εκδίκηση, παραμονεύει έξω από το σπίτι των Σταματάκηδων.

Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας αιφνίδιας κι απρόβλεπτης απειλής. Από ένα αναμμένο καντήλι που σπάει, παίρνει φωτιά το σπίτι της Καλλιόπης και η πυρκαγιά εξαπλώνεται ταχύτατα. Ο Παύλος τρομάζει με την εξέλιξη. Δεν μπορεί να φύγει, καθώς όλοι θα τον θεωρήσουν εμπρηστή. Ορμάει στο σπίτι, αρπάζει την Καλλιόπη από τις φλόγες και της σώζει τη ζωή. Εισπνέει, όμως, τους καπνούς, λιποθυμά και μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Το χωριό διχάζεται για το ποιος είναι ο ένοχος για τη φωτιά. Εξοργισμένος, ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους, σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος.

Ο Αστέρης προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ, με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους, τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα, ζητώντας διαζύγιο από τον Σταύρο. Επιτέλους στη ζωή της ήρθε η στιγμή να διεκδικήσει την ευτυχία της. Ο μόνος άνθρωπος που αγάπησε και θέλει να είναι μαζί του είναι ο Αστέρης.

Έξαλλος ο Σταύρος από την απόφασή της, εξαπολύει απειλές εναντίον του Αστέρη. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η Καλλιόπη, καθώς πρέπει να αποφασίσει πώς θα απαντήσει στο ερώτημα πώς έπιασε φωτιά το σπίτι της. Τελικά, λέει την αλήθεια, απαλλάσσοντας τον Παύλο από κάθε υποψία, καθώς της έχει σώσει τη ζωή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα