Σασμός spoiler: Η φιλία τους θα κλονιστεί - Θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο Μανώλης;

Σασμός spoiler: Η φιλία τους θα κλονιστεί - Θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο Μανώλης;

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, έχει καταφέρει όχι μόνο με την πλοκή της αλλά και με τους συγκλονιστικούς πρωταγωνιστές της να είναι καθημερινά στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Ωστόσο, τα γεγονότα που έρχονται θα είναι πράγματι ανατρεπτικά αφού ένας ακόμα χωρισμός αναμένεται να προστεθεί στη λίστα με τα όσα δραματικά συμβαίνουν στην Άνω Ποριά.

Είναι η παρουσία της Νάντιας στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, που θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος. Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Εδώ λοιπόν είναι που μπαίνει και το λεγόμενο spoiler αφού σε στόρυ του φαίνεται η Τζένη, η πρώην πια σύντροφος του Νικηφόρου, να κρατάει μία αυτοσχέδια αγχόνη! Αν και η εικόνα είναι πολύ… περιποιημένη, και το σχόλιο spoiler έχει γραφτεί αρκετές φορές, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ούτε ο Μανώλης, ούτε και ο Νικηφόρος θα αποπειραθούν να κρεμαστούν! Εκτός και αν είναι γαμήλια κρεμάλα που επίσης δεν προβλέπεται!

 Το πιθανότερο σενάριο είναι το σχοινί να υπήρχε κάπου εκεί κοντά στην Άνω Ποριά που συχνά πυκνά όλο και κάποιος πεθαίνει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα