Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει την Ελισάβετ - H Ηγουμένη κάνει μια προσωπική εξομολόγηση

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει την Ελισάβετ - H Ηγουμένη κάνει μια προσωπική εξομολόγηση

Ο Πέτρος προσπαθεί να πλησιάσει την Ελισάβετ, ενώ η Ηγουμένη κάνει μια προσωπική εξομολόγηση.

Το επόμενο συγκλονιστικό επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», έρχεται απόψε, στις 22:40.

Κυριακή 13/11: Τον Σαράντο τον βασανίζει έντονα ποιο μυστικό κρύβει η Παλιόβρυση. Ο Παράσχος ενημερώνει τον Βίκο για κάθε κίνηση του Καστρινού. Η Αγγελική έρχεται ξανά κοντά με την Κύρα. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ στη μονή δεν θα ταράξει μόνο την ίδια, αλλά θα δημιουργήσει και ερωτηματικά στην Κασσιανή. Από την άλλη, ο Μπόγρης θα μιλήσει στην ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του για να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ηγουμένη, που του λέει ότι θα μιλήσει στον μητροπολίτη. Παράλληλα, η Πολυξένη ακούει για την ψεύτικη διαθήκη που ετοιμάζει ο Λευτέρης. O Σταυρινός εξομολογείται στη Γιάννα ό,τι δεν της έχει πει τόσα χρόνια. O Πέτρος ζητάει από την Ελισάβετ μία απάντηση.

Δευτέρα 14/11: Ο Θέμης δείχνει να μην πείθεται από τις εξηγήσεις του Παράσχου και του ζητάει να ανακαλύψει περισσότερα για το ταξίδι της Αγγελικής στο Παρίσι. Η Ολγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του. Η Γιάννα με τον Σταυρίνο θυμούνται με συγκίνηση τα παλιά και η ηγουμένη κάνει μία προσωπική «εξομολόγηση» στην Ελισάβετ για να σιγουρευτεί ότι είναι πραγματικά έτοιμη για την κουρά της. H Αυξεντία ξεχνάει στην Παλιόβρυση κάποια αντικείμενα, τα οποία βρίσκει ο Σαράντος.

Τρίτη 15/11: Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος και η Ολγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει. Η Ελισάβετ εξομολογείται στον μητροπολίτη αυτό που έγινε, αλλά λέει ψέματα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη. Στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή.

Τετάρτη 16/11: Η Αλεξία έρχεται πρώτη φορά σε ουσιαστική επαφή με τη δουλειά του πατέρα της και με το ποια είναι η σχέση του με τον Βίκο. Ο Παράσχος θα χρειαστεί να αποδείξει στον Θέμη την αφοσίωσή του. Η Αυξεντία, με τη βοήθεια του Μανόλη, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την εκταφή του Διακοσάββα. Ισως όμως να είναι ήδη αργά. Ο Σαράντος έχει αποφασίσει να ψάξει καλά την Παλιόβρυση. Η συνάντηση του Πέτρου με τον μητροπολίτη δεν θα έχει το περιεχόμενο που περιμένει. Η Ελισάβετ προσπαθεί να διαχειριστεί την αναβολή της κουράς της. Ο Πέτρος κάνει μια νέα επίθεση αγάπης στην Ελισάβετ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα