Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς: Θα έχουμε αρκετούς νέους πρωταγωνιστές

Ανδρέας Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς: Θα έχουμε αρκετούς νέους πρωταγωνιστές

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η οποία τον συνάντησε στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ο σκηνοθέτης του επιτυχημένου σίριαλ αποκάλυψε τι θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επεισόδια που ακολουθούν.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στην σειρά που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. «Φέτος έχουμε πολλές εξελίξεις στην “Γη της Ελιάς”, σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως φέτος θα κυριαρχήσει έντονα το ερωτικό στοιχείο αλλά και το μυστήριο, ενώ ερωτηθείς για το εάν θα εμφανιστεί ως ηθοποιός στην σειρά, ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε ότι θα τον δούμε μονάχα στους τίτλους αρχής και τέλους, με την ιδιότητα του σκηνοθέτη.

Όπως είπε, όμως, θα υπάρξουν πολλοί νέοι πρωταγωνιστές στην σειρά.

Για το μέλλον της σειράς ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε την πρόθεση και την βούληση για τρίτη σεζόν, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθεί κάτι, όπως σημείωσε.

«Στην Ισπανία ήταν μια νέα εμπειρία, συναντήσαμε τον Στέφανο Καπερνάρο με την Ελένη» δήλωσε και συνέχισε: «Συμφιλιώνεται ο Στέφανος με τον Φίλιππο, έχουμε την λήξη της βεντέτας και μένει μόνη της η Αρετή».

Στην ερώτηση ποιους χαρακτήρες αγαπά περισσότερο ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε πως «Αλλάζουν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες, έχει να κάνει με το στόρι της σειράς. Δεν ξεχωρίζω κάποιον, όλους τους αγαπώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα