Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής δέχεται δολοφονική επίθεση στο κελί

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής δέχεται δολοφονική επίθεση στο κελί

Γύρω του έχουν μαζευτεί εκατοντάδες εχθροί. Το επίθετό του είναι αρκετό, για να εκνευρίσει τους συγκρατούμενούς του. Είναι γιος ταξίαρχου και πολλοί τον θεωρούν “βίσμα”. Έτσι, ο εφιάλτης του ξεκινά, με τη μία επίθεση να διαδέχεται την άλλη. Οι μέρες στη φυλακή περνούν βασανιστικά. Ο Δημήτρης κάνει τα πάντα για να αθωώσει τον αδελφό του, δίχως αποτέλεσμα. Ο Θοδωρής βρίσκεται κλεισμένος στο κελί του και προσπαθεί να επιβιώσει.

Ο Θοδωρής δεν εκφράζει κανένα παράπονο. Υπομένει τον πόνο, κάνει τα πάντα για να αποδείξει πως δε συμβαίνει τίποτα, πως είναι όλα καλά. Κανείς δεν έχει προβλέψει πως η μεγαλύτερη επίθεση δεν έχει φτάσει ακόμη. Το κύκλωμα τρέμει στην ιδέα πως ο νεαρός θα λυγίσει και θα ομολογήσει. Έτσι, οι “ανώτεροι” του κυκλώματος, διατάζουν κάποιους στη φυλακή να τον ξεπαστρέψουν. Μόνο αν ο Θοδωρής πεθάνει, η υπόθεση θα σβηστεί.

Μία μέρα σαν όλες τις άλλες, ο Θοδωρής δέχεται μία φρικτή επίθεση στο κελί του. Στόχος τον αντρών που τον χτυπούν, είναι να τον σκοτώσουν. Τυχερός στην ατυχία του, ο Θοδωρής γλιτώνει και οδηγείται στο νοσοκομείο, ζωντανός. Ο Σπύρος και ο Δημήτρης σοκάρονται από την είδηση αυτή. Ο μικρός κινδυνεύει κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ. Πρέπει να κάνουν κάτι για να τον σώσουν, πριν έχει κι εκείνος την ίδια μοίρα με την Μυρτώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα