Σασμός: Εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής - Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής - Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Απόψε, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, προβάλλεται, εκτάκτως, ένα νέο επεισόδιο στις 21:00, με τον Αντώνη να ανακρίνει την Καλλιόπη, η οποία επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό…

Την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω των μεταδόσεων του UEFA Nations League, θα προβληθούν επεισόδια την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00. 

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια
Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Αγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στη στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά, όταν μαθαίνει πως η Αννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μία προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη.

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζουν το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με τη συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην Αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στον δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια… Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.