Ευτυχισμένοι Μαζί (Los Seranos): Το τραγικό τέλος της σειράς, που δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα

Ευτυχισμένοι Μαζί (Los Seranos): Το τραγικό τέλος της σειράς, που δεν προβλήθηκε στην Ελλάδα

Η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» έκανε τεράστια επιτυχία στο MEGA κι ακόμη τώρα που παίζει σε επανάληψη -12 χρόνια μετά το φινάλε- σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα στην prime time ζώνη βγαίνοντας πρώτη. 
Το σήριαλ προβλήθηκε τις σεζόν 2007-2008 και 2008-2009, ενώ στις 7 Οκτωβρίου του 2009 προβλήθηκε μια τηλεταινία που αποτελεί την ολοκλήρωση της ιστορίας.

Στην ελληνική λοιπόν βερσιόν στο φινάλε, είδαμε τον Μάρκο και την Εύα να κάνουν παιδί και να ζουν ευτυχισμένοι, ενώ παιδάκι έκαναν και η Ελένη με τον Διονύση και ζουν επίσης ευτυχισμένοι. Ωστόσο, στην Ισπανική εκδοχή -που είναι και η original- τα πράγματα είναι τραγικά.

Το τραγικό τέλος της σειράς που δεν είδαμε
«Ήταν μια σειρά στην οποία όλα συνωμότησαν ώστε να γίνει επιτυχία. Πρόκειται για διασκευή ισπανικής σειράς (Los Serrano). Ήταν καλό το σενάριο της Ρένας Ρίγγα, ο Ανδρέας Μορφονιός ήταν στα ντουζένια του, η διανομή πολύ καλή, οι συνθήκες άριστες: Εξήμισι μέρες γυρίζαμε το κάθε επεισόδιο.

Είχαμε όρεξη όλοι μας και από τη σειρά βγήκαν και καλοί νέοι ηθοποιοί. Η σκέψη του καναλιού ήταν να συνεχίσουμε και τρίτη χρονιά. Αλλά στην ισπανική σειρά η ηθοποιός Μπελέν Ρουέδα, το ρόλο της στην Ελλάδα υποδυόταν η Κατερίνα Λέχου, είχε γυρίσματα με τον Αλμοδοβάρ και έπρεπε να την εγκαταλείψει, οπότε το σενάριο την “αρρώσταινε” και την “πέθαινε”. Αυτό δεν το θέλαμε επ’ ουδενί εδώ», είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Μπέζος (Διονύσης) σε συνέντευξη που είχε δώσει.

 
διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα