Γη της Ελιάς – spoiler: Κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και διαλύουν τα πάντα

Γη της Ελιάς – spoiler: Κουκουλοφόροι εισβάλουν στην ταβέρνα του Χρήστου και διαλύουν τα πάντα

Καταιγισμός εξελίξεων θα υπάρχει στο νέο κύκλο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς καθώς καινούρια πρόσωπα θα ανατρέψουν πολλά στην πορεία της ιστορίας.

Ο Χρήστος είναι ένα από τα πρόσωπα που κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου της σειράς Γη της Ελιάς αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή του στον Καναδά και να επιστρέψει για πάντα στον τόπο που αγαπά, στη Μάνη.

Ο νεαρός άντρας, αφού βρίσκει στήριγμα στο θείο του, τον Λυκούργο, και στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, καταφέρνει να αγοράσει την παραδοσιακή ταβέρνα της Ελένης, η οποία ακολούθησε τον Στέφανο στην Ισπανία, να διατηρήσει σταθερή την πελατεία, καθώς επίσης και να κερδίσει την καρδιά της Μυρτάλης. Κανένας, όμως, δεν γνωρίζει το ένοχο παρελθόν που κρύβει καλά ο κατά τα άλλα όμορφος, ευγενικός και εργατικός άντρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV» και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου για τη σειρά Γη της Ελιάς, ο Χρήστος πρόκειται να μας απασχολήσει περισσότερο στον δεύτερο κύκλο της σειράς, καθώς όλα αυτά που κρύβει θα αρχίσουν σιγά σιγά να 

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr