Ο Μάνος Νιφλής στο δυναμικό του Open - Η ανακοίνωση του καναλιού

Ο Μάνος Νιφλής στο δυναμικό του Open - Η ανακοίνωση του καναλιού

Ο Μάνος Νιφλής, με μακρά και γόνιμη θητεία σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο, εντάσσεται το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ. Θα ενδυναμώσει με την παρουσία του την καθημερινή πρωϊνή ζώνη σε μια εποχή δημιουργικών ανατροπών» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο Μάνος Νιφλής έχει παρουσιάσει εκπομπές στο ALTER και την ΕΡΤ, ενώ έχει διατελέσει αρχισυντάκτης δελτίων Ειδήσεων στον ALPHA, αλλά και γνωστών εκπομπών, όπως της «Ζούγκλας» και του «Ενώπιος Ενωπίω».

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία ως ρεπόρτερ με εξειδίκευση στο κοινωνικό-ελεύθερο ρεπορτάζ, συμμετέχοντας σε μεγάλες έρευνες και καλύπτοντας σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Από το 1999 έως και σήμερα υπογράφει ραδιοφωνικές εκπομπές με κοινωνικό περιεχόμενο. Από το 2008 συμμετείχε στη δημιουργία γνωστών ενημερωτικών ιστοσελίδων και σήμερα είναι γενικός διευθυντής της ιστοσελίδας enikos.gr και παραγωγός καθημερινής εκπομπής στον Realfm 97,8.

‘Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει στον ενημερωτικό του τομέα» σημειώνει το κανάλι στην ανακοίνωσή του.

Ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου θα λένε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές του OPEN (5-7 π.μ.). Η νέα ενημερωτική εκπομπή κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022.