X-Factor: Νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου - Καθήλωσε τραγουδώντας Whitney Houston

Μετά από τρεισήμισι μήνες, το X-Factor το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Οι «Γίναμε» από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, και η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διεκδίκησαν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ και το δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η 24χρονη Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, τη δεύτερη θέση και τα 50.000 ευρώ κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου, από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει και ξέσπασε σε κλάματα! Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα είπε ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα κερδίζει το X-Factor.

«Πριν από λίγους μήνες τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατί πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα στη μουσική και σε αυτό τον χώρο. Σήμερα είμαι εδώ και το σηκώσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ όλους», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια του X-Factor

Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη έπειτα από αρκετούς μήνες προσπάθειας και σκληρής δουλειάς ήταν εκείνη που άκουσε το όνομά της από τον Ανδρέα Γεωργίου και τελικά στέφθηκε νικήτρια, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού. Κάθε ερμηνεία της ήταν καθηλωτική, με τη χθεσινή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, ερμηνεύοντας το «I have nothing», της Whitney Houston, με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της, αφού καταφέρνει να φέρνει κάθε τραγούδι στα μέτρα της.

«Θα έτρωγα σφαίρα και για τη Γουίτνεϊ Χιούστον και για εσένα. Εύκολα. Θα έτρωγα σφαίρα για πάρτη σου. Νομίζω ότι έχουμε αποκτήσει μια συγγενική σχέση εδώ πέρα μαζί και έχοντας μοιραστεί ο καθένας με τον άλλον πράγματα για το παρελθόν μας, καταλαβαίνω γιατί αγαπιόμαστε τόσο πολύ. Δεν τα έχουμε φτιάξει, αλλά έχουμε μια συγγένεια. Σε θαυμάζω πάρα πολύ. Το ότι πήρες αυτό το τραγούδι και το έκανες και αυτό δικό σου είναι εξωφρενικό… Δεν είναι η δόξα, είναι τα λεφτά, είναι του δρόμου η χαρά και τη χαρά αυτή θα τη μοιραστούμε μαζί, αν θέλεις. Θέλω να είσαι παντού μαζί μου σε όλες μου τις συναυλίες» είπε ο Χρήστος Μάστορας, ακούγοντας την ερμηνεία της Κατερίνας Λαζαρίδου.

Αυτή δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που η νεαρή τραγουδίστρια έλαβε μέρος σε μουσικό σόου. Πριν από πέντε χρόνια είχε περάσει και από το «The Voice of Greece» και είχε τραγουδήσει ένα τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, καταφέρνοντας μάλιστα να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες!

Η Κατερίνα Λαζαρίδου από την αρχή είχε εξομολογηθεί πως είναι μεγάλη φαν του Χρήστου Μάστορα και γι' αυτό επέλεξε να ενταχθεί στη δική του ομάδα. Στις auditions τραγούδησε το «Αν το λες αγάπη αυτό» και έκανε τον Χρήστο Μάστορα να καθίσει δίπλα της στο πιάνο για ένα ντουέτο.

Η 24χρονη TikToker για την ανταπόκριση μετά τη συμμετοχή της στο X-Factor είχε αναφέρει: «Είμαι σοκαρισμένη με αυτά που συμβαίνουν, γιατί έχει γίνει μια έκρηξη στα social media, δεν έχω λόγια!». Ακούει όλα τα είδη μουσικής, από ορχηστρική μουσική μέχρι ελληνική, ροκ, τραπ και ποπ.

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω μέσα από τα βιντεάκια μου στα social media είναι να παρουσιάζω μια διαφορετική οπτική ενός γνωστού τραγουδιού», είχε εξηγήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Φέτος το καλοκαίρι, μετά από πρόταση του coach της, θα δούμε την Κατερίνα Λαζαρίδου σε όλες τις συναυλίες του Χρήστου Μάστορα στην περιοδεία του στην Ελλάδα, ενώ πριν από λίγες ημέρες τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο, μπροστά σε 8.000 θεατές.

Παρακολουθήστε τα βίντεο από την ανακοίνωση της μεγάλης νικήτριας και την συναρπαστική της ερμηνεία τραγουδώντας Whitney Houston:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα